1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja nie powiodla sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez folcik, Styczeń 15, 2013.

  1. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam następujący problem:
    Kupilem konsole z 2006 r. xenon z napedem BenQ i lt3 dash 20.14699.0 wszystko fajnie jak gralem na orginalnych gierkach od kolegi ale pobralem i wypalilem sobie nowego tekkena i wyskoczylo ze trzeba zrobic aktualizacje wiec pobralem dasha i wyskoczyl blad ze aktualizacja nie powiodla sie no i po 2 dniach grzebania w sieci doczytalem sie tego

    Ten błąd występuje, jeśli ingerowano we wnętrze konsoli lub ją zmodyfikowano. Dostęp z tej konsoli do usługi Xbox LIVE został zablokowany i nie możesz łączyć się z usługą Xbox LIVE, instalować aktualizacji oprogramowania ani odtwarzać nowych gier, które wymagają aktualizacji oprogramowania. Informacje dotyczące blokad dostępu do usługi Xbox LIVE.

    da sie to jakos obejsc czy nie da sie na zaden sposob zrobic aktualizacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Śmierdzi mi to BAN'em - ale nie jestem pewien,bo nie mam LT , a aktualkę z pena może spróbuj zrobić..sam nie wiem
     
  4. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie robilem z pena i cos takiego wyskoczylo;/ wyglada na bana bo konsole ostatnio kupilem na allegro. bez live przezyje ale aktualizacje bym chcial robic ;/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: aktualizacja nie powiodla sie

    Trzeba zmienic naped na oryg.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki to koszt i czy na nowo konsole trzeba przerabiac?
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Koszty:
    Napęd (40 zł - 50 zł)
    LT+ 3.0 (Przeróbka) (50 zł)

    Jeśli wyciągniesz klucz z napędu to tyle. Na napędzie BenQ starczy stary napęd podpiąć do kompa kablem SATA. Jeśli nie czujesz się na siłach to daj to specjaliście, ale pod żadnym pozorem nie wyrzucaj napędu, bo trzeba będzie wyciągać klucz z pamięci NAND (100 zł).
     
Wczytywanie...

Poleć forum