1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Aktualizacja nie powiodła się"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rozo97, Luty 21, 2012.

  1. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    Witam
    Mam taki problem, otóż kupiłem nowiutkiego xboxa 360 slim 4gb i podczas pierwsze aktualizacji wyskoczył taki o to błąd: Kod statusu: 351f-397d-a080-0f00-8007-2746.
    Czego to może być wina ? co jest nie tak ?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    jak to zgram normalnie na pen drive to mi to zobaczy xbox?
     
  5. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli masz sformatowanego pendriva pod xboxa to zadziała
     
  6. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    mógłby ktoś dać link do najnowszego dashborda ? bo nie mogę znależć
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sformatuj pendrive na FAT32 (od razu wszystko z niego usunie) i wrzuć na niego "$systemupdate".
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    Xbox 360 Dashboard Update 2.0.13604.0 Download with Avatars to jest najnowszy dashbord ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. rozo97

    rozo97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok ;]
    dzięki wielkie ;) już wszystko śmiga tak jak trzeba ;)
     
  12. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Witam podpinam się mam taki sam problem tylko inny Kod statusu to : 3968 - 3967D - 1600 - 0700 - C000 - 000E co to znaczy ? próbowałem wgrać z pendrive ale wyskakuje ten błąd. Xbox aracade jasper
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Tyle że był otwierany ;S
     
  15. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    jak zgrywam na pena to co mi podałeś to nie czyta wgl. aktualny interfejs co mam to: 2.0.14699.0 . Jak chciałem przez live zrobić aktualizacje to tak pod koniec około 70% był ten błąd statusu. Co zrobić ?
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie po co ci nowy Dash? Jak chcesz koniecznie to zadzwoń do MicroSoft'u albo szukaj w google: "C000 - 000E"
     
  17. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Tak chciałem tylko aby był. Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum