1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja nowego dasha XBOX slim - BŁĄD POMOCY!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nikelski, Listopad 19, 2010.

  1. Nikelski

    Nikelski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, przed chwilą włączyłem aktualizacje xboxa, na nowego kinect dasha i wyskoczył mi błąd. Mam nadzieję, że dobry dział
    Treść Błędu:
    Błąd
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Nie widze błedu ale uruchom konsole trzymajac przycist parowania pada na kosoli bedzie ok
     
  4. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A na czym robiłeś aktualizacje ? Mi tak wyskoczyło jak robiłem aktualke z płytki z grą, wrzuć na cd albo pena i spróbuj.
     
  5. Nikelski

    Nikelski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aktualizacja z neta była robiona, próbowałem na cd, to samo

    Dobra, zainstalowałem aktualizacje z pendriva, błąd wynikał z tego że xbox nie widzi swojego dysku, o co kaman?
     
  6. jackie boy

    jackie boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nie mogę tworzyć nowych tematów więc napiszę u kolegi, bo problem jest podobny.
    Znajomy dostał dziś konsole z allegro, wersja premium, stary dash, jeszcze ten z zakładkami ver. 2.0.6717.0
    Nie mogę wrzucić żadnego nowego dasha, ani Nxe, ani wszystkich nowszych. Konsola widzi pena i chce aktualizować, ale wywala info, że nie można i żeby sprawdzić połączenie z siecią. Zaryzykowałem podpięcie pod liva(ix 1.6). Tutaj pobiera, ale i tak jest to samo. O co chodzi?

    Pozdrawiam.
     
  7. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Z takim dashem to nie rób aktualizacji człowieku :) Zabuduj sobie freebota, będziesz miał maszynkę marzeń.
     
  8. jackie boy

    jackie boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy możesz to rozwinąć i czy znasz odpowiedź(albo ktokolwiek z forumowiczów) na mój post?
     
  9. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odpowiedź jet mało ważna bo kolega chce powiedzieć, żebyś przerobił konsole. Masz stary dash więc można powiedzieć, że masz duże szczęście i możesz przerobić konsole w taki spobób, aby działały Ci wszystkie gry, bez martwienia się o ixtreme, i nowe update, możesz grać w gry bez płyty i wgrywać je od razu na dysk z komputera. Poczytaj o tym troche a sam zrozumiesz.
     
  10. jackie boy

    jackie boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo. Rzeczywiści, jak pierwszy raz go zobaczyłem przemknęła mi przez głowę myśl, że z tym starym dashem można było robić różne czary mary. Zabieram się za lekturę tymczasem.
     
  11. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Po JTAGu masz sprzęt, którego nic nie przebije :)
    - gry ruszają z dysku, pendrive - zajmują nawet od 1,5 - 5 GB
    - grasz bez kupowania w prawie wszystkie gry Arcade, które dostępne są w sklepie xboxa
    - posiadasz każde DLC co wychodziły na inne gry, też bez kupywania
    - uruchamiasz fajne programy, emulatory, itp.
    - nie masz prawie żadnych ograniczeń - no oprócz tego, że nie masz xboxlive
     
Wczytywanie...

Poleć forum