1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja oprogramowania.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cinoj, Maj 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio ściągnąłem i wypaliłem Dirta 3. Wyskoczyło, że muszę zaktualizować oprogramowanie. Może mi ktoś podać link, gdzie jest to opisane? Jestem w tym zupełnie zielony, nigdy niczego nie aktualizowałem - tylko wypalałem i grałem ;) Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jaką masz przeróbkę , jaki dash? Dirt wymaga dasha 12625 , więc jeśli masz LT+ to do niego możesz konsole zaktualizować , ale wyższego nie wgrywaj na razie. Dash powinien być na płycie z grą. Jeśli nie zmieniałeś wave to możesz go wgrać z płyty z Dirtem. Dajesz tak i czekasz na chwilę. Jeśli zmieniałeś wave to znaczy , że nie masz LT+ i dasha musisz wgrać z pendka , bądz płyty.
    Opisy szukać na forum , a dash w mojej sygnaturze.
     
  4. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam pojęcia, jaka to przeróbka, ani jaki dash. Jak mam to sprawdzić?

    Dobra, zrobiłem tak jak mówiłeś - dałem, żeby się zaktualizował sam z płyty z Dirtem. Niby jest ok, zainstalowało się, zmienił się wygląd menu, ale gra nie działa - nie można odczytać, wyskakuje żebym przetarł płytkę albo spróbował uruchomić jeszcze raz konsolę, niestety to nic nie daje. Inne gry działają normalnie. Źle wypalona płytka? Bo wcześniej nie miałem takich problemów.
     
  5. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podbijam, bo mam problem.
    Zainstalowałem dasha z płytki z DIRTem 3 i CoD: MW2 przestał mi działać. Co mam zrobić, żeby w niego pograć? Oraz czy ściągając Crysisa 2 PL, będę mógł w niego normalnie pograć? Bardzo proszę o odpowiedź, z góry dzięki.


    I jak sprawdzić, jaką mam przeróbkę? Przerabiałem dokładnie rok temu.
     
  6. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze raz podbijam.
    Panowie, to naprawdę ważne ;)
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak masz dasha 12625 to bez LT+ nie pograsz w MW2. Musisz wgrac LT+ i spatchowac obraz albo czekac za LT+1.9 (po updacie do nowego dasha bez LT+1.9 nie zagrasz w gry z AP25)
     
  8. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co w tkaim wypadku z DIRTEM 3 i Crysisem 2?
    I jest gdzieś na forum instrukcja, jak wgrać tego LT+?
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Dirt i Crysis chodza bez LT+. Jak wgrac LT+ jest opisane w dziale firmware napedow
     
  10. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne, bo DIRTa mam i mi niestety nie działa - wyskakuje błąd. Źle nagrana płyta?
     
  11. Cinoj

    Cinoj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie o DIRTA i mam jeszcze pytanie odnośnie Carbona. Konsola mi tej płyty w ogóle nie czyta - nawet błąd nie wyskakuje, tylko pokazane, żeby włożyć płytkę. Nagrywałem 3 razy i ciągle to samo. Czego to może być wina?
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Stosuj sie do regulaminu forum
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum