1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja poprzez Xbox Live - utrata przeróbki ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PIIEETTRRAASS, Kwiecień 16, 2011.

  1. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema;)
    Dziś postanowiłem podłączyć moją konsolkę pod neta aby pograć Online w COD Black Ops, no i konfiguracje mam wszystko poprawnie , z netem się łączy , próbuje się łączyć z Xbox Live i nagle wyskakuje komunikat o konieczności aktualizacji systemu , w przeciwnym razie się rozłącza ;/ I teraz takie pytanie czy jeżeli zaktualizuje ten system to utracę przeróbkę i dostanę bana ?A może idzie jakoś tę aktualizację ominąć? Nie mam pojęcia jaką mam przeróbkę bo konsolę już kupiłem przerobioną i wszystkie najnowsze gry działają NFS i AC:BH. Tak samo się dzieje jak chce założyć konto Xbox Live.:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Która wersja tej twojej przeróbki jest ? Jeżeli jest najnowsza masz duże szanse że MS cię nie wykryje a jeżeli starsza to lepiej weź różaniec i odmów Zdrowaśki :)
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jak masz Lt+,to są szanse że Cię nie zbanują,ale jak masz starsza wersje przeróbki to zostaniesz masz lipe :p
    Ale jak chodzą Ci te gry które podaleś bez zadnych problemnów to masz LT+
     
  5. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No chodzą bezproblemowo te gry ;) Mam wersje dasha 2.0.12625.0 . A ile zajmuje ta aktualizacja , nie idzie jej pobrać w jakiś inny sposób i zainstalować? No i czy nie będę miał po aktualizacji już przerobionej konsoli czy przeróbka zostaje tylko nie mogę grać Online?
     
  6. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Aktualizację poszukaj na forum i na pendrive
     
  7. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No dobra ale to jak stracę przeróbkę po tej aktualizacji ? Czy jakieś gry będę musiał nagrywać na nowo z jakimś patchem ?
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Masz najnowszego dasha,nie pobieraj żadnego a przedewszystkim tej bety o której głośno na forum,bo zablokuje ci gry czy tam cofnie Ci przeróbke konsoli bo takie coś słyszałem nawet :)
     
  10. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Też mi się właśnie nie chce wierzyć,mi tam przy dashu 12625 o nic nie krzyczało przy grach/
     
  12. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok to nie aktualizuje ;/ No niestety ale u mnie woła o aktualizacje , więc jak na razie z graniem online chyba będę musiał się wstrzymać :(
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale na pewno masz wgranego tego 12625 ???
    może masz bez avatarów i dlatego ci woła ?
    ściąg go z neta na PC i z pendriva spróbuj zaktualizować
    jeszcze raz xboxa do 12625 [żadnego innego typu 13xxx ]

    a może ci woła o update do gry ,anie do dasha - jaka to gra ?
    na innych grach też woła ???
     
  14. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Potwierdzam jw. Na pewno nie masz dasha 12625. Ja na Twoim miejscu bym aktualizował i się nie bał. Ja mam przerobionego xa z flagą i t4eoretycznie ban murowany. A praktycznie to nikt nie wie czy kiedykolwiek jeszcze będzie fala banów. Czytałem krótki artykuł w sieci, na którym pisali że być może fali nie będzie bo MS osiąga nieporównywalne większe zyski z live, a osoba zbanowana najczęściej nie kupi nowej konsolki tylko na zbanowanej w piraty będzie grała. Ja aby sprawdzić dokładnie co i jak zagrałem w fifkę sobie online i nie wołało o aktualkę czyli dasha13 nie wymaga żadna gra. pozdr
     
  15. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dasha mam na pewno 12625 ale avatara mam ale jest cały siwy, bo jeszcze nic nie ustawiałem bo z XBL nie mogę się połączyć :/ Próbowałem na COD Black OPS i NFS HP i na obu jest to samo , innych gier nie sprawdzałem bo pewnie i tak nikt nie gra Online w starsze tylko te nowe gierki . Wiesz wolał bym bana nie dostać no ale jeśli by się tak stało to i tak nie mam dysku a jak dotychczas grałem tylko Offline i ew z dysku pod USB .
     
  16. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlatego jest siwy bo nie pobrałeś do końca aktualki.Śmiało aktualizuj.
     
  17. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A skąd ściągałeś dasha ? Spróbuj może ze strony M$,wgraj sobie przez pena,jeżeli włożysz pena i wyskoczy że znaleziono aktualizacje,to już wiemy na czym stoimy.
    Spróbuj,nic się nie stanie.
     
  18. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Znaczy się ja jak konsolę kupiłem to już takiego Dasha miała więc nie wiem , może poprzedni właściciel nie zaktualizował do końca ;) Możecie mnie jakoś nakierować skąd pobrać tego dasha i jak go zainstalować przez pena?
     
  19. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  21. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mam klucza napędu :/ Ściągnąłem dasha 12625 z strony Microsoftu bo takiego mi proponowało i za chwilę pójdę go z aktualizować na konsoli ;) Ale jest 100% pewność ,że nie zniknie LT+, i nadal będę mógł grać na kopiach ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum