1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BartekV7, Sierpień 7, 2011.

  1. BartekV7

    BartekV7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam duży problem, dzisiaj zrobiłem aktualizacje mojego xboxa 360, z ixtreme (nie wiem jaka wersja) i nie chce czytać mi piratów, co mam robić??!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Usunąłeś sobie przeróbkę... Zanieś do jakiegoś serwisu to ci wgrają 1.91
     
  4. BartekV7

    BartekV7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a

    a nie można jakoś tego przywrócić??
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie. Nie da się cofnąć dasha wstecz. Pozostaje Ci tylko wgranie na nowo przeróbki.
     
  6. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Pełno tego było!!!!! Szukać nie można?
     
  7. zdechly88

    zdechly88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem to samo i wgrałem LT 1.9 I ŚMIGA
     
Wczytywanie...

Poleć forum