1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michhalek6, Październik 30, 2011.

  1. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z aktualizacja mianowicie wlozylem plyte z gra Dragon Ball z Ultimate tenkaichi i pokazala mi sie aktualizacja wcisnlem ze chce zainstalowaz konsola mi sie wylaczyla i wlaczyla potem aktualizacja zaczela sie instalowac, zainstalowala sie do polowy czyli do 50% i nie ruszyla dalej a po chwili pokazal sie komunikat "Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Włóż dysk ponownie, aby kontynuować aktualizację." probowalem pare razy tak zrobic. Wylaczylem konsole i wlaczylem na nowo i pokazuje mi sie nie dashboard tylko wlasnie okno z tym komunikatem i nie wiem co zrobic probowalem juz od pradu odpinac i nic na nowo plyte wypalac i wlozyc tez nic oraz nagrac aktualizacje na pendriva i danie tez nic poprostu nie wejdzie mi do dasha dopoty dokopi nie zrobie tej aktualizacji nie wiem czy wylaczenie konsoli jest jej resetowaniem a jsli nie to jak moge ja zresetowac ? i czy sie da podczas otwartego tego okna prosze o pomoc lub jakies sugestie czy cos . Mam Xboxa 360 Premium 60GB dysk a przerobka LT 1.1+ chociaz ze mi sie usunelo LT+.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Z pena aktualizuzuj. Powinno póść.
     
  4. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no pisze wlasnie ze probowalem i nie dziala a jak wlaze to zacznie cos ladowac i spowrotem to okno i tyle
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgraj aktualizacje 599 koncowka a nie 604 i temu nie idzie
     
  6. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co 599 dash ?? nic probawalem przed chwila wszystkigo po 10 razy odpinalem i podpinalem pendriva z zawartoscia aktualizacji potem nagralem na plyte CD tez nic wkladalem plyte na ktorej byla gra i gdzie nalegalo mi na aktualizacje oraz HDD wyciagałem i nic to samo tylko inne kody stanu jak chcecie moge wam to nagrac i wgrac na Youtuba i wyslac wam byscie zobaczyli.
     
  7. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki ale tak wgralem dasha 13599 i mi przerobke usunelo chyba bo mi kopii zapasowych gier nie czyta nie wiem a oryginalne czyta i mam pytanie jak mi gry pirackie nie dzialaja to znaczy ze mam oryginalnego Xboxa i moge podpiac go do internetu bez prawdopodobnosci dostania bana ??
     
  8. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli miałeś przerobioną konsole i powrócisz do oryginalnego firmware możesz dostać bana.
     
  9. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    znaczy sie no mialem ale teraz mam tak jakbym nie mial przerobionej wiec sie chce dowiedziec? albo jak moge na nowo przerobic i instrukcje do tego w tym problem ze nie wiem jaki mam naped :(
     
  10. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Uporałeś się z tym problemem? Mam tą samą sytuację i nie wiem co zrobić :/

    A co do napędu to możesz to sprawdzić zdejmując przedni panel i w otworze pod napisem 360, tam są kable. Ich kolor wskaże ci napęd.

    1. Toshiba-Samsung TS-H943A fw. MS25, MS28: 2 kabelki - czerwony i czarny
    2. Hitachi-LG GDR-3120L rev. 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ ,78FK, 79FL, 79FK: Czarny plastik
    3. BENQ VAD6038 fw. 64930C, 62430CR: 2 kabelki - białe
    4. Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C: 2 kabelki - żółte - montowane od MFR Date: 2008-04-26
    No albo zajrzyj TUTAJ
     
  11. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    jak wyskakuje kod statusu to dokonczyc update z pena - 13146 lub 13599. Jeden z 2 musi pojsc
     
  12. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak uporalem ale potem wyskoczyl mi komunikat E71 czerwona dioda i zresetowalem konsole 2 razy po czym wlozylem plyte i jeszcze raz uruchomilem ponownie i dziala tylko stracilem przerobke :/
     
  13. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Przed sekundą miałem tak samo. Zaktualizowałem do wersji 13599 i co? Red ring!!! :( System Error, E71. No ale ogarnąłem sytuację i wszystko śmiga. Dzięki za pomoc
     
  14. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a dzialaja ci gry kopie zapasowe ??
     
  15. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    No właśnie nie. Przeróbka została cofnięta i jestem biedniejszy o 50 zł :/
    Będe musiał iść do znajomego, aby zrobił najnowszego flasha...
     
  16. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i wyobrazic sobie ze to przez jedna aktualizacje a wczesniej przy aktualizacjach tak nie bylo :/
     
  17. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    No cóż, człowiek uczy się na błędach. Jesteśmy biedniejsi o 50 zł, ale mamy nauczkę :p
    Wielkie dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum