1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja przerobionego xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateoosz, Grudzień 30, 2012.

  1. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Razem z kumplami postanowilismy zagrac na xboxie, nie uzywalismy go przez kilka miesiecy, i dzisiaj jak go odpalilismy to obojetnie jaka plyte bym nie wlozyl (nawet te ktore wczesniej dzialaly bez problemu) wyskakuje okienko aktualizacji. "Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty. Aby kontynuowac aktualizacje ponownie wloz plyte." i jakis kod statusu. Nie chce sciagac oryginalnej aktualizacji z oficjalnej strony xboxa, bo jest przerabiany. Poradzcie co mam zrobic.

    PS.
    Nie wiem nawet jaka to jest wersja xboxa i jaka to przerobka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maslokm

    maslokm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: aktualizacja przerobionego xboxa

    Wgrać stock'owy firmware, zrobić aktualizację dasha.
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: aktualizacja przerobionego xboxa

    To ściągnij aktualizacje na pendrive i wtedy powinno zadzialać

    Zawsze wgrywasz orginalna aktualkę nie ma innej możliwości chyba że masz rgh/jtag

    Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk
     
  5. sergio19-90

    sergio19-90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciągnełem nic nie daje czy siedzi płyta czy pen konsola zaraz po starcie pojawia się pasek wgrywania dasha na 2s i dalej ten błąd.
    Powoli bo ja dopiero zaczynam.Rozebrałem konsole jest ona z 2007r chyba listopad a naped w niej siedzi samsung TS-H943.Teraz moje pytanie : czy mogę wymienić napęd na Benq ? brat miał kiedys konsole i mu został ten napęd przerobiony na LT 2.0.Muszę teraz zgrać klucz z tego samsunga i wsadzić go do tego Benq?
     
  6. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moglby ktos napisac jak sprawdzic jakiego mam dasha? bo czytalem ze jak tam powyzej jakiegos to aktualizacja usunie mi przerobke i dlatego za bardzo nie chce aktualizowac z oficjalnej strony xboxa

    up.

    moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie

    UPek co 24H//Laki88
     
  7. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: aktualizacja przerobionego xboxa

    Wchodzisz w ustawienia.systemu i informacje o konsoli tam masz napisane wersja oprogramowania.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze ja nie moge nawet wlaczyc tych ustawien bo wyskakuje to okienko z aktualizacja, wiec nie wiem jak mam sprawdzic
     
  9. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    to wyciagnij plyte z napedu i wtedy sprawdz. i odpenij konsole od internetu
     
  10. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jedyne co mam podlaczone to kabel zasilania, kabel do tv i pada, nic wiecej nie mam podlaczonego i nawet gdy w napedzie nie ma zadnej plyty to tez to wyskakuje
     
  11. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. mateoosz

    mateoosz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moglby ktos mi pomoc rozwiazac problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum