1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja przeróbki w xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowaxe, Grudzień 15, 2011.

  1. nowaxe

    nowaxe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem niedawno xboxa premium z przeróbką xtreme 1.6(tak powiedział poprzedni właściciel). Mogę grac w gry, które mam na płytach ale gdy ściągam coś nowego co pojawiło się niedawno wyskakuje mi błąd, że płyta jest zła, porysowana, i że trzeba ją przetrzeć szmatką. Trochę poczytałem i wywnioskowałem, że muszę zaktualizować tą przeróbkę w xboxie. Kompletnie nie wiem jak to zrobić, nie wiem czy powinienem sam się za to zabierać czy oddać gdzieś żeby mi to zrobili. Napęd to chyba LiteOn(tak sądzę po tych zółtych kabelkach). Proszę o jakiekolwiek porady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    oddaj na serwis koszt około 100zl i musisz wgrać lt 2.0
     
  4. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja oddałem do serwisu to mi zrobili przeróbkę za 150zł z wgraniem LT 2.0 Xbox 360Slim.
     
  5. nowaxe

    nowaxe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wam przerabiali xboxa pierwszy raz tak ? jak patrze po allegro to wgranie nowej wersji kosztuje 30zł czyli to nie jest to samo co przerobienie i to musi być łatwiejsze.
     
  6. osen

    osen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jakie 100-150 zł?Tyle to nowe slimy kosztują. Stary premium to góra 50 zł.Poczekaj chwilę zaraz będzie LT 3.0 i wtedy sobie przerobisz.
     
  7. scorpion10

    scorpion10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszyscy mówią zaraz będzie LT3.0 ! ... a skąd ty wiesz czy zaraz bedzie czy za dwa miesiące lub pół roku ??? Kto cię tak utwierdził w tym mylnym przekonaniu eeehhhh ..... jak narazie to nic nie widać by zaraz miało być
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak szybko nie będzie ale napewno w przyszłym roku
     
  9. osen

    osen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli na Benq jest in testing, a sam C4eva napisał:
    [2011-12-07 03:20AM UTC] #fw <semperfi> update is out now right?
    [2011-12-07 03:20AM UTC] #fw <Smithers> yes
    [2011-12-07 03:20AM UTC] #fw <semperfi> cool
    [2011-12-07 03:20AM UTC] #fw <semperfi> LT 3.0 should be out soon then
    [2011-12-07 03:21AM UTC] #fw <c4eva> yes

    No to tak myślę, przecież z kosmosu sobie nie wziąłem.Ja wiem, że lepiej wydać 50zł, a za miesiąc znowu kolejne pieniądze.Przecież to oczywiste.Miałem taka samą sytuację, chciałem przerobić na LT 1.9, ale poczekałem dwa tygodnie i wyszło 2.0.
    Z resztą to już jego wybór, ale niech koledzy nie piszą, że to kosztuje 100 zł.
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    benq to jeden napęd a gdzie może troszke trwać ,jak wyszło lt+ to testing było prawie 3tyg. każdy sobie ceni innaczej swoją prace za flash najlepiej to zrobić sobie samemu flashe wychodzą co 1-2 miesięcy
     
  11. osen

    osen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Zgadzam się, że to jeden napęd i nie znaczy to wcale, że na inne też szybko wyjdzie(oczywiście trochę po Benq).Ale ostatnia przeróbka wyszła zbiorowo(oprócz Hitachi i Samsunga), więc można mieć nadzieję, że teraz też będzie podobnie.Chyba, że coś mi umknęło to przepraszam.
    P.S Wdaliśmy się w niepotrzebną dyskusję, jakich pełno na tym forum.Możliwe, że się myle.Napisałem co miałem napisać i się zamykam.
    Pozdrawiam.
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    obecnie na nowym dashu chodzą kopie xgd3 nagrywane nagrywarka z softem od c4eva i druga rzecz jak ktoś miał szczeście i nie załapał cichej aktualizacji to może grać na dashu 599/604 bo najnowszy nie jest wymagany narazie
     
  13. nowaxe

    nowaxe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie ma szans zebym sam to wgrał jakos na płycie czy pendrivem tylko musze wysłać żeby to zrobili ?
     
  14. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Przeróbka do grzebanie w napędzie, zawsze możesz też przeczytać poradniki i zobaczysz czy sam sobie poradzisz czy nie.
     
  15. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    zalerzy czy masz klucz napedu jak tak to poradzisz sobie jek nie to musisz sie zaopatrzyc w usb probe
     
Wczytywanie...

Poleć forum