1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja przez wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek42, Sierpień 19, 2014.

  1. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przerobiona konsolę wgrany mam dash 2.0.16747.0 czy chcąc zaktualizować kinecta przy połaczeniu z XBL przez wifi zostanie przywrócony orginalny stan konsoli i nie będzie mozna grać z kopii gier które są na dysku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli ma rgh, a tak rozumuje z opisu. Przy probie update a) ubijesz konsole b) cofnie przeróbkę c) dostanie bana d) uodate nie zostanie wykonany otrzyma bana. Przy rgh uodate z pendrive ze zmieniona nazwa $$ystemupdate
     
  4. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy moższ podać jakiegoś linka skąd mogę sciagnąć aktualizacje interesuje mnie tylko kinect
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wpisz w google system update 2.0.16747.0
     
  6. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale czy po zaaplikowaniu tej aktualizacji do konsoli bedzie nadal mozna grać w gry zapisane na dysku. Dzisjaj odebrałem konsole od gościa bo poprzednio tez się bawiłem w aktualizację i przywrócilem konsole do pierwotnego stanu ta aktualizacja kosztowała mnie 130zł
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak wgrasz ta samą wersje to nic nie zrobisz jej.
     
  8. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ściągnąłem wersję taką samą jak mam wgraną czy muszę zmieniać jakieś nazwy czy zostawić tak jak jest zgrać na pena i podłaczyć do xboxa?
     
  9. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnąłem taką samą wersje wrzuciłem na pena ze zmienioną nazwą $$ystemupdate ale nie startuje po odpaleniu konsoli z kinectem co może byc nie tak?
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moze masz uszkodzone wejscie w konsoli ?
     
  11. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z wejsciem ok mogę w usb wejść normalnie nie czyta z automatu jak odpalam konsole
     
  12. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mi chodzilo o wejscie pod kinecta w konsoli.
     
  13. przemek42

    przemek42 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok zamykam temat wystarczyło wyczyscić pamięć podręczną i aktualizacja poszła . Dzięki za poświęcony czas
     
Wczytywanie...

Poleć forum