1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja przy piratach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzecho111, Maj 21, 2011.

  1. Grzecho111

    Grzecho111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Za każdym razem jak odpalam pierwszy raz nieoryginalną grę to konsola woła o aktualizacje.
    Czy tak ma być??
    Coś mi sie obiło o uszy że chodzi tu coś o "wave"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Wave to partycja wideo, która zawiera aktualizację. Jeśli dana gra przy każdym uruchomieniu woła o aktualizację, to spróbuj wgrać 12625 ręcznie z pendriva (ale nie wgrywaj 13146, bo ci flash wysypie).

    EDIT:
    Ehh... wyprzedzony :(
     
  5. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgraj dasboarda najnowszego (12625 nie 13146) z pendrive najlepiej a jak nie to z płyty i jazda :]
    ja wgrałem i mortal kobat 2011 działa
     
  6. Grzecho111

    Grzecho111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam do live podłączonego x'a i sie samo aktualizuje.
    Dobrze robię jak mam flasha??
     
  7. adi139

    adi139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, jak zaktualizujesz przez xbox live to nie będzie Ci piratów czytać. Musisz z pendrive przedostatni update wgrać.
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Co ty koleś szyjesz nie ważne czy z pena czy z Xlb byle że dash , jak już masz tego dasha 13xxx to czekaj aż będzie szło odczytać z niego klucz i od nowa przeróbka , ale jak włożysz grę i pyta o jakąś tam aktualizacje , to daj że nie po czym spróbuj uruchomić grę jeszcze raz bez wyciągania płyty , aa i jak masz przeróbkę to odłącz się od Live żebyś potem nie płakał że bana dostałeś . A i napisz jakiego masz dasha w ustawieniach systemowych masz pozdro
     
  9. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Tylko xbl aktualizuje mu do 13xx.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a moze najpierw powiedz jaka masz przerobke i jaka gre chcesz zaktualizowac bo wszyscy sie madruja a jesli nie masz LT+ i chcesz zagrac w brotherhooda to powodzenia ci zycze
     
  11. kiczo1993

    kiczo1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To ja się podłączę pod temat. Czy jak załączę się z livem, który zapewne wołać mnie będzie o aktualkę, będę mógł odrzucić ją. Czy aktualizacja zainstaluje się automatycznie?
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nigdy tak nie było by aktualizacja się sama , bez pytania wgrała. Będzie możliwość odmowy.
     
  13. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A ja dzisiaj konsole do neta podlaczylem i nic nie bylo zadnej aktualizacji a piraty mi chodza
     
  14. Siemion

    Siemion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Police
    a ja mam problem:
    nagrałem CRYSIS 2 i poprosiło o aktualizacje no to zaktualizowałem, i teraz nie mogę grać w: modern warfare 2, black ops i halo reach. czy ktoś wie dlaczego? czy muszę przerabiać konsolę od nowa?
     
  15. deroberto76

    deroberto76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo dopiero co podpiołem do neta lt+ i wszystko działa ( moja fifa 11 ) nie krzyczy o aktualizacje
     
Wczytywanie...

Poleć forum