1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja przy włączaniu konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez artuuro, Lipiec 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mój dash to: 16202.0, oraz posiadam przeróbkę LT 3.0. I gdy włączam konsole wyskakuje informacja o aktualizacji oprogramowania:

    [​IMG]

    Pytanie brzmi czy mogę spokojnie zaktualizować i nie stracić przeróbki? Wiem że przy lt3 można spokojnie(ryzyko zawsze jest) grać przez internet, wiec jeśli by się zaktualizowało bezproblemowo następnie wystarczy kupic usługę gold i już jest gotowe czy potrzeba jeszcze coś zrobić? Dziękuje z góry za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    pierwszy raz się podłączasz do live ? jeśli tak to śmiało aktualizuj + kupuj golda i graj
     
    1 osoba to lubi.
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aktualizuj nic sie nie powinno stać
     
    1 osoba to lubi.
  5. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Okey, zrobiłem działa wszystko, nie usunęło przeróbki i 0 problemów. Gdy kupie golda (1,50 na 14 dni, myślę że się opłaca ;D) wpisuje ten kod w zarządzaniu kontem yep?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  7. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbowałem tylko po wypełnieniu formularzu jest napisane że kod z paczuszki jest nie prawidłowy :p Aczkolwiek dziękuje
     
  8. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    kup sobie na allegro normalnego golda (15 zł na miesiąc) i nie baw się w jakieś tam triale
     
  9. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbowałem i w sumie udało mi sie 3 razy, 1 już mam aktywny. Jeśli to sie skończy zapewne kupię na miesiac, dziekuje za pomoc :)
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum