1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Punktow G

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rusłan Bahrutdinov, Lipiec 13, 2012.

  1. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mam takie pytanie, a dokładniej to chce potwierdzic to co przewiduje.
    Mam dwa xboxy. 1. Xbox 360 Premium, przerobiony naped, jakis stary LT bo dawno przerabiany. Mial RROD'a, Ale naprawiony (naprawa wygladala tak ze wyczytalem w necie ze mozna w domu naprawic ze jeszcze troche pochodzi. Tam ze owin w koc i nie sie grzeje poki nie wylaczy. I to zadzialalo, bo teraz dziala.) Ale wiadomo ze wyskoczy znowu rrod przedzej czy pozniej. Nie zalezy mi na nim.
    2. Xbox 360 Slim. Mam RGH. Wiec brak live.
    Bo na stronie M$ mam tylko 9k cos tam punktow, a aktualnie mam prawie 12k. gram na slimie, i teraz jak bym podlączył tego Premium do neta i wszedl do live to mi zaktualizuja sie punkty i na stronie M$ jzu bede mial 12k G?
    Po prostu chce wiedziec czy jest sens wyciagac go z pudla i podlaczac itp.
    Z gory dzieki!:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Pod warunkiem jak przeniesiesz swój profil z Slima na Fata np. przez pendrive, to Ci zaktualizuje :)
     
  4. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Już nie trzeba. Nie moge sie połączyć do live z fata. Normalnie podłączam konsole. by sie połączyć z livem wymagana jest aktualizacja. Aktualizacja dobiega konca i <BOOM> nagle błąd E66 wita na pokładzie :) Ale jak uruchamiam ponowanie to jest ok. i nawet mozna grac. ale jak tylko sie łącze z livem to E66. Ktoś chce pomóc? :)
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Polecam support Microsoftu :) Xbox.com
     
  6. Pikaczu

    Pikaczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wgraj Dash 13146 z pendrive, lub płyty, to usunie Ci przeróbkę i podepnij się pod live, aby pobrać najnowszy dash, lub ściągnij go z xbox.com i aktualizuj. Najpierw wgraj 13146. Masz stare Ixtreme, więc pewnie dlatego wyskakuje błąd.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dziękuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum