1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja składów fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GLS1920, Kwiecień 4, 2013.

  1. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Hej

    Czy aby zaktualizować składy muszę mieś połaczenie z internetem czy mogę to zrobić przy pomocy pen driva? Mam lt.2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    połączenie z netem wymagane :)
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa

    bzdura, mozna pendrivem ale troche wiecej roboty jest niz podlaczyc sie do neta
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    @barman_2000
    Odświeżam. Jak to zrobić bez RGH ?
     
  6. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Podsumowując.
    Ja wgrałem lt 3.0 (trzymanie 2.0 nie miało sensu) podpiąłem się ethernetem do kompa, skonfigurowałem połączenie z konsolą (poradnik jest na forum) zalogowałem sie do xbox live i zaktualizowałem składy. Generalnie konsola bez przerwy podłączona jest do neta, ściągam dema itp i hula aż miło ;)
    Nie chciało mi się bawić w pen drive, próbowałem ale szkoda zachodu. podpiąć się do neta i po kłopocie
     
Wczytywanie...

Poleć forum