1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja składów Fifa 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maxpl12, Wrzesień 25, 2013.

  1. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    Wie ktoś może jak zaktualizować składy w Fifie 14 offline?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamio2326

    adamio2326 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Sciągasz Modio tam wczytujesz najpierw jakiegoś swojego save z gry może być twój profil i kopiujesz z niego Profile ID i Device ID następnie otwierasz tym samym programem sciągniete sklady i podmieniasz Profile ID i Device ID na te które skopiowałeś na koniec klikasz Rehash and Resign, zamykasz program i kopiujesz sklady na swój dysk/kartę pamięci.
     
  4. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chciałbym cię zrozumieć,ale totalnie nie rozumiem o czym piszesz:p
    Chcę tylko zaktualizować składy w nowej fifce,bo nie wszystkie drużyny mają,aktualną ekipe:)
    A po drugie nie wiem skąd pobrać aktualne składy:)
     
  5. adamio2326

    adamio2326 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Składy

    1.Sciągasz modio i składy
    2.Instalujesz Modio, odpalasz
    3.Na dole masz Open a Save, klikasz.
    4.Klikasz Browse i wybierasz SWOJEGO save (z dowolnej gry) lub profil.
    5.Po wczytaniu klikasz zakładkę Advanced i tam masz Profile ID i Device ID, skopiuj je i zapisz w notatniku.
    6.Zamknij tą kartę i powtórz krok 4 z tym że zamiast save/profilu wybierz ściągnięte składy.
    7.Wybierasz Advanced i to co zapisałeś w notatniku kopiujesz w wklejasz odpowiedniow Profile ID i Device ID.
    8.Zapisz zmiany(Save changes), zamknij program i skopiuj składy na swojego xbox'a używają np programu usbxtafgui


    Modio: Modio 4 Beta!
    Składy: Zippyshare.com - 454109C3.rar
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a jak mam rgh to gdzie mam wrzucić te składy jak już zmienie na moje ID?
     
  7. adamio2326

    adamio2326 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    jak masz RGH to mozesz przez FTP albo pendrive. W zależności gdzie masz save z fify to Content/Profile ID/454109C3/00000001
     
    1 osoba to lubi.
  8. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  9. demon902

    demon902 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem z czytałem programem Horizon swój nr Profile ID ,Device ID i Console ID i przerzuciłem te nr do pliku z nowymi składami do fify 14 i tak zmieniony plik wrzuciłem na pendriva ,ale konsola nie widzi mi pliku. Ja już nie wiem cvo robię źle, więc proszę o pomoc.
     
  10. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a masz rgh?? jesli nie to pena musisz przystosować z poziomu konsoli i sklady wrzucic na niego przez Horizona
     
  11. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    u mnie jest problem taki że plik widzi chcę go załadować i wyskakuje komunikat : "Nie można użyć pliku Squads 1 ponieważ nie został utworzony przez Ciebie . gdy wczytywałem plik do modio wyskakiwał błąd , ale wziełem kontynuuj i profile id wkleiłem i device id
     
  12. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    robisz coś nie tak zrób tak jak napisał admio
    "1.Sciągasz modio i składy
    2.Instalujesz Modio, odpalasz
    3.Na dole masz Open a Save, klikasz.
    4.Klikasz Browse i wybierasz SWOJEGO save (z dowolnej gry) lub profil.
    5.Po wczytaniu klikasz zakładkę Advanced i tam masz Profile ID i Device ID, skopiuj je i zapisz w notatniku.
    6.Zamknij tą kartę i powtórz krok 4 z tym że zamiast save/profilu wybierz ściągnięte składy.
    7.Wybierasz Advanced i to co zapisałeś w notatniku kopiujesz w wklejasz odpowiedniow Profile ID i Device ID.
    8.Zapisz zmiany(Save changes), zamknij program i skopiuj składy na swojego xbox'a używają np programu usbxtafgui"

    i działą na 100%
     
  13. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A gdzie trzeba to wrzucić przez ftp ? tzn w jakim folderze znajdują się te składy ?
     
  14. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przeczytaj temat to będziesz wiedział.
     
  15. demon902

    demon902 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam rgh. Ale plik daje na pendriva przez program Horizon (pendriv jest skonfigurowany z konsolą) i dlatego nie wiem czemu konsola go nie widzi.
    Już składy mam aktualne podłączyłem xboxa do neta ;D
     
  16. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli mam LT 2.0 to jaka ma utworzyć strukturę przy RGH,czy inna?
    Content/Profile ID/454109C3/00000001
    Jak utworzywem taka sam jak przy RGH to konsola nie wykrywa pliku,ale zauważyłem,że jest wielkość pendriva pomniejszona o 3,2mb(czyli tyle ile zajmują składy)
    Wiec tak jakby był problem ze struktura przy zgrywaniu na pena:)
     
  17. Wlodar1994

    Wlodar1994 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłby ktoś dodać aktualizacje składów, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Z góry dzięki.
     
  18. elfilip

    elfilip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodano z 26.09 zobacz wcześniejsze posty :)
     
  19. s3ro

    s3ro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A czy jest jakaś strona na której można sprawdzać czy wyszła aktualizacja składów i można je ściągnąć?
     
  20. bady48

    bady48 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanie-czy wyżej opisany przez Dadas i Admio sposób aktualizacji dedykowany jest klasycznej konsoli z LT 3.0?
     
  21. patryniu

    patryniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żnin
    Hej ;) Ostatnim razem (FIFA 13) próbowałem zaktualizować składy, ale niestety nie mogłem. Czy tym razem jest jakaś stronka, by móc sprawdzić jacy zawodnicy przeszli do innych klubów, a w FIFIE 14 są jeszcze w starej ekipie. ?

    pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum