1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja slima do lt3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bastard79, Luty 11, 2012.

  1. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cześć,

    Mam slima z lutego 2011, kupiłem już przerobionego z lt2.0.

    Czy mogę sam zrobić aktualizację do lt3.0 ??? nie mam klucza, ani nie wiem w jaki sposób wgrano lt.2, nie mam tez vprobe czy jak to się tam nazywa.

    Czy za pomocą zwykłego kompa z sata, dosteponych programów bedę mógł to wgrać ? czy musze dawać do specjalisty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przyda Ci się jeszcze przejściówka sata - usb

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    a po co mu przejściówka ? Jak będzie miał kompatybilny kontroler sata na płycie to może chyba tak robić. Sprawdź czy na płycie Ci będzie współpracował z napędem, tzn. czy będzie do wykrywał. Jak nie to znaczy że musisz kupić przejściówke usb-sata na chipsecie VIA jak chcesz sam przerobić.
     
  5. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok, chcialem tylko wiedziec, czy nie mając klucza ani specjalistycznych urzadzen moge go zaktualizować, jeżeli tak to juz czytam poradniki jak go rozkręcić i zabieram się do roboty.
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    a jak klucz z nepedu wyciagnie bez przejsciowki sata ??? no chyba ze masz jakas nowa metode??
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    igła z masą w mpx01 i masz vendor. wielu osobą pomogło :)
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ale pisze ze nie ma probe:), więc nie chce mu się robić
     
Wczytywanie...

Poleć forum