1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja softa na przerobionej konsoli.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skapskiadi, Kwiecień 21, 2012.

  1. skapskiadi

    skapskiadi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość :p
    Kilka dni temu otrzymałem przerobioną konsolę zakupioną na allegro. Chciałem pograć sobie przez neta i pojawił mi się komunikat, że muszę zaktualizować system. Tutaj pojawia się moje pytanie, czy jak zaktualizuję moją konsolę to przeróbka przepadnie? Czy nadal będę mógł grać w kopie zapasowe gier? Dodam jeszcze tylko, że jestem kompletnie zielony w tych sprawach i z góry dziękuję za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy sprzedawca wspominał jakim lt przerobiona jest konsola? Jakiego aktualnie masz dashboarda?
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zalezy od dasha jaki obecnie posiadasz i przerobki
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Opcje -> Ustawienia konsoli -> Dane systemowe

    Jeżeli wersja twojego dashboarda jest niższa niż 13146 to po aktualizacji przeróbka ci zniknie.
    Jeżeli wersja twojego dashboarda jest wyższa albo taka sama niż 13146 to możesz bez przeszkód aktualizować.
     
  6. skapskiadi

    skapskiadi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisałem maila do sprzedawcy, jednak on sam nie wie jaka to przeróbka, jedyne co wiem, to, że przerobiony jest FW napędu i nie jest to JTAG.
    Mam taką wersję dashboarda: 2.0.12625.0
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nowy DashBoard usunie Ci przeróbkę.
     
  8. skapskiadi

    skapskiadi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie da się nic zrobić żeby mieć przerobioną konsolę i jednocześnie móc grać w sieci? Czy może jest jeszcze jakaś opcja?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma innej opcji. Wgraj najnowszego Dash'a i przerób konsolę na LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum