1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja systemu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez stefooo, Maj 23, 2011.

  1. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, dzisiaj była jakas aktualizacja do pobrania,Bez tego ani rusz więc pobrałem i żadna giera nie śmiga;/ co powinienem zrobić, nagranie ponowne przez agbx da rade?czy musze wkońcu kupic konsole nową i grac na oryginałach? miał ktos podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    ponieważ nie kopie się leżącego odpowiem - tak - ten problem ma każdy kto nie myśli co robi
     
  4. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iście dyplomatyczna odpowiedz dzięki.Ktoś może to wyjaśnic nie siedze na forach 24/h
     
  5. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potrafi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz wgrać jeszcze raz LT+
    Nie będą po tej operacji działać CodBO i jeszcze kilka gier
     
  7. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko.Ale w tym rzecz, że żadna z gier mi nie śmiga;/
     
  8. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Nawet oryginały ?
    Chyba masz jakieś :D
     
  9. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    stefooo
    Bo Ci łopatologicznie mówiąc "odflashowało" konsole. Musisz wgrać znowu LT+, oczywiście jeśli masz klucz napędu. Nie będą Ci działać gry z AP2.5. Na pocieszenie dodam że w ciągu kilku dni/tygodni ma wyjść nowy fw
     
  10. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakieś info na temat nowego fw?
    btw.Dzięki.
     
  11. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Jak będzie to na pewno się dowiesz :)
    Pewnie będą jak grzyby po deszczu powstawać nowe tematy tak samo jak Twoj i podobne związane z aktualizacja :D
     
  12. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    A mi się nie aktualizuje dash a mam same oryginały :D
     
  13. aabbcc

    aabbcc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    M$ pięknie pojechał. Piraci dopiero co zabulili za LT+ a ci im konsole odflaszowali. I piraci znowu zabulą, ale kilka gier im nie będzie działać (tu M$ dał **** - za mało gier z AP 2.5) albo poczekają. :D
     
  14. Sairus1988

    Sairus1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wysokie Mazowieckie
    Mi też jeszcze żadna aktualizacja nie wyskoczyła.
     
  15. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyżby LT 2.0 było w drodze ? :)
     
  16. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po pierwsze temat jest w złym dziale, a po drugie poco bulić jak można zrobić to samemu.
     
  17. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    stefooo a jaką masz teraz wersję dashboard'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum