1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja systemu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bolexx1313, Marzec 23, 2012.

  1. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Panowie pomóżcie - chciałem zagrać w Resident Evil operation raccoon city, wyskoczył komunikat że żeby odpalić grę muszę zauktualizować konsolę. Wcisnąłem, zaczęło aktualizować i czapa. Aktualizacja staneła, konsola zablokowana. Cały czas wyświetla komunikat (nawet po wyłączeniu i włączeniu konsoli) "aktualizacja zatrzymana" i nic się nie da zrobić. Próbowałem aktualizować z USB wersję 14719, brak reakcji. Pomóżcie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Miałem to samo spróbuj ponownie zaktualizować.
    U mnie dopiero za którymś razem zaktualizowało.
     
  4. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem kilka razy wrzucać płytę z Residentem z której to kosnsola rozpoczęłą aktualizacje, ale nic to nie daje. Jak również próby z aktualizacją z pen-a też nie przynoszą efektów. Chyba że jeszcze inaczej próbować, tylko jak???
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Konsola przerobiona? Jak tak, to wgraj OFW i zaktualizuj Dash'a.
     
  6. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobiona, a co do wgrania OFW i dasha jesli można jaśniej? Dostałem ją już przerobioną i nigdy nie grzebałem, tak że słabo zorientowany jestem.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze to znaczy że tą "aktualizacją" tak namieszałem że nie da się tego cofnąć, ani nic zrobić w warunkach domowych?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakbyś wyciągnął klucz za pomocą USB Probe, wgrał OFW i wgrał Dash'a jeszcze raz, to powinno wszystko działać. Masz dysk?
     
  10. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odłącz go i zobacz, czy w dalszym ciągu widnieje ten komunikat.
     
  12. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już go odłączałem i cały czas ten sam komunikat
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy gdybym kupił usb probe to dużo dłubaniny z tym jest żeby to naprawić? Jakiś tutorial?
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    adam34689 pisałem do Ciebie na PW, dotarła wiadomość?
    EDIT:
    Ok, więc zakupiłem USB Probe, jak tylko dojdzie paczka będę działał. Rozumiem że najpierw muszę wyciągnąć klucz z napędu i do tego tylko służy USB Probe. A dalej już bez tego cała reszta?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem używaj opcji edytuj.
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  18. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze tylko gdzie szukać odpowiednich dashy, oryginalnych fw itp?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. bolexx1313

    bolexx1313 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam usb probe, wyciągnąłem klucz napędu i zapisałem na dysku. Czy całą operację wgrywania fw i lt+ mogę zrobić na tym kabelku zasilającym od usb probe czy muszę podłączyć zasilanie z konsoli tak jak jest w tutorialu?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najbezpieczniej brać zasilanie z USB Probe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum