1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja w xbox live - nie działają kopie zapasowe

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wolekmister, Czerwiec 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wolekmister

    wolekmister Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam konsole już prawie pół roku i na początku jak ją kupiłem oddałem do sklepu do przeróbki żeby czytało kopie zapasowe. Dzisiaj podłączyłem konsole do internetu automatyczna aktualizacja mi się zrobiła i konsola nie czyta mi już kopi zapasowych. Mogę jakoś cofnąć tą aktualizację ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cofnąć, nie cofniesz. Jedyne co możesz to jeszcze raz przerobić.

    Jak jesteś z Wrocka to zapraszam.
     
  4. methodred

    methodred Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    MrDynamite12, a potrafisz może zdjąć flagę?
     
  5. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie umim. To chyba coś z Nandem trzeba robić. Jak ja nawet JTAG nie potrafię to jak.

    Może się nauczę:)

    Kolega kiedyś miał ściąganego a i tak BANA dostał.
     
  6. methodred

    methodred Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    To dziwne, ze dostał bez flagi.
     
  7. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nowa aktualizacją usuwa ci flasha. jedyne co teraz możesz zrobić to czekać na nowe LT
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum