1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja xbox 360 od Microsoft

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamien77, Lipiec 6, 2012.

  1. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Witam, mam problem. Jakiś spory czas temu pojawiła się aktualizacja na xb360 od M$, której nie pobierałem. Mam dylemat czy ją pobrać- konsola przerobiona i nie wiem czy ściągnięcie tego update'u nie zablokuje mi konsoli. Co proponujecie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaką kolega mam przeróbkę i wersje dasha .
     
  4. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Co proponujecie-trochę wysiłku umysłowego i poszukanie informacji nt nowego dasha na forum.
     
  5. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Dash
    D:2.0.13604.0 - K:2.0.13604.0 (BK: 2.0.1888.0)
    a Lt nie wiem jakie mam, bo to koleś mi przerabiał i kontaktu z nim nie mam już.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    być moze stracisz możliwość odpalania tych gier które zajmują powyzej 8 gb
    ważne jest co masz teraz
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz LT 3.0 możesz śmiało aktualizować, tylko najpierw sprawdź jakie masz wgrane LT :)
     
  8. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Czy jest jakiś sposób na to aby sprawdzić jakie mam Lt ? Oprócz skontaktowania się z osobą, która wgrywała mi softa...




    EDIT: Jeżeli mam Lt 2.0 to idzie pobrać ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Mra hack

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum