1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja - XBOX-a bez dysku - można?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez martinezz, Listopad 23, 2008.

  1. martinezz

    martinezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie,

    moje pytanko czy aktualizował ktoś już X ARCADE bez dysku - ?

    ja mam kartę 256 MB -a ile aktualizacja zajmuje ? wystarczy pamięci 256 ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Odp: Aktualizacja - XBOX-a bez dysku - można?

    Witam

    Ja akutalizowalem :p wyswietlilo sie czy zgadzam sie i 128 mb nima :p tzn tyle zajmuje :)

    Wiec da rade !!:p
     
  4. martinezz

    martinezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Aktualizacja - XBOX-a bez dysku - można?

    Aktualizacja przebiegła prawidłowo-zostało mi 100MB wolnego na karcie,(reszte z 256 MB wchłoneło NXE)

    Polecam wszystkim posiadaczom X-klocka ARCADE z kartą pam.


    Pozdrawiam
     
  5. Mariusz512

    Mariusz512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. martinezz

    martinezz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie :(
     
  7. birdos

    birdos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Silesia
    A czy da się przenieść zainstalowanego NXE z karty na HD bo właśnie sobie zakupiłem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum