1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Xbox`a na live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrewooo, Sierpień 19, 2010.

  1. Andrewooo

    Andrewooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probuje odpalic gre wyskakuje mi komunikat ze, trzeba zaktualizowac konsole. Mam przerobiego Xboxa na ixtreme 1.4, boje sie podlaczyc do internetu... I jak to zrobie czy niedostane bana ?:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Dostaniesz
    jak bdzie wave
    ^^
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Gra woła o aktualizację bo musisz podłączyć klocka do neta, żeby ona się wgrała tylko pierw płytę wyciąg z napędu i potem podłącz.Bana na pewno nie dostaniesz przez ten czas kiedy będzie się wgrywać aktualizacja.
     
  5. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj aktualizację na płytę albo wrzuć na pendrive. Do ściągnięcia z oficjalnej strony xboxa, google nie boli. Za podłączenie się z iXtreme 1.4 w napędzie pewnie dostaniesz bana od razu albo niedługo po podłączeniu ..
    I najważniejsze: NIE Z CZASOWNIKAMI PISZEMY OSOBNO!!!
     
  6. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Tylko 1.61 NS i LT jak na razie nie są banowane , tylko przy fali. Za 1.4 zapewne dostaniesz bana od razu.
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Najlepiej wgraj przez pendrive bądź płytke.
     
  8. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciężko odnaleźć właściwy temat, więc napiszę tu. Twierdzicie iż bana dostaje się za samo posiadanie przerobionego fw. W takim razie pytanie z mojej strony - czy jeśli mam możliwość załatwienia sobie każdej oryginalnej gry na X360 mogę mojego iXtreme LT przeflashować na oryg FW,zupdatować konsolę, spatchować grę, przykładowo NFSU, sflashować znów na LT, grać z kopii?
    Miałem tak zrobione jeszcze przed dziewiczym flashowaniem (zupdatowałem sobie NFSU, niepotrzebnie zasrane cache czyściłem, nie wiedziałem że updaty polecą a teraz save wyjeba*o)
    Mam na myśli jak to widać od strony M$ w sprawie banów.
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jeśli byś podłączył konsole z oryg FW, to nie powinieneś dostać bana. Co wtedy zrobisz ma małe znaczenie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum