1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Xbox LIVE.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trader Off, Luty 13, 2011.

  1. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Podłączam się przed chcwilą do LIVE'a, żeby pograć w Fifę, a tu mi wyskakuje Aktualizacja , nie w grze, tylko w dashbordzie. No więc daję "ok", włącza się ekran pobierania i pochwili wywala mi błąd, z jakimś tam kodem.
    Wczoraj uruchamiałem Black Opsa (Xbox nie był wtedy podłączony do sieci, byłem offline) i nie chciał się włączyć, pisało że mam odwiedzić Xbox.com, może to on coś namącił, albo wgrał mi jakąś flage czy coś? Mam iXtreme 1.6.
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a masz najnowszego dasha ?
     
  4. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście, jeszcze ze 2 dni temu grałem na LIVIE w fifę.
     
  5. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Up.
    Problem nadal występuje. Nikt nie pomoże?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    jesli blad wyskakuje podczas podłączenia do neta to Gratulujemy MASZ BANA
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  9. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uruchamiałem Black Ops'a będąc offline, z resztą, gra nawet się nie uruchomiła, pisało coś o aktualizacji i koniec.
    Podłączyć do X LIVE się mogę, nawet sprawdzałem w opcjach, ale od razu jak się zaloguję wyskakuję aktualizacja, która nie chce się pobrać, i tak w kółko.
    Można zrobić jakiś reset konsoli, tak aby nie usunął save i achivmentów?
    PS. Przeczyściłem cache, ale nic to nie pomogło. jakieś pomysły?
     
  10. dontd

    dontd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co rozumiem to prawdopodobnie twoje konsola została oflagowana poprzez odpalenie Black Ops'a (masz iXtreme 1.6), który posiada już "w sobie" AP25. Także nie pograsz już sobie w tytuły z tym zabezpieczeniem do momentu wgrania LT+, ale to nie zmienia faktu, że w przyszłości może spotkać Cie ban za oflagowaną konsolę.
     
  11. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    Black ops nie ma ap 2.5 chyba ze jest coś o czym nie wiem, w co wątpię. Zrób to co napisał blazejp, zainstaluj dasha z pena
     
  12. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mam najnowszą wersję dasha..
    Edit
    W jaki sposób wgrać tego dasha na pendrive'a, na którym są profile save'y itd, żeby niczego nie uszkodzić?
     
  13. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no to nie wiesz.. najnowszy dash dorzucił ap25 do black opsa, więc bez LT+ kolega zapewne dostał albo już bana albo flage :)
     
  14. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Black ops ma ap2.5
     
  15. dontd

    dontd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    najnowsza aktualizacja "blokuje" trzy gry. A mianowicie ; Call of duty Black ops , Halo reach i COD MW2 . Musisz zaktualizować sobie do LT+ i black ops'a pobrac w wersjii ang bo w polskiej nie ma najnowszego patcha. Obraz sprawdzasz ABGX'em 360 i wszystko musi byc na zielono i bedzie smigać. U mnie działa.
     
  17. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Sprawdź programem XVal czy oflagowało konsole.
     
  18. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ta aktualizacja odpala się zaraz po włączeniu konsoli, nawet jak w napędzie nie mam BO tylko Fifę.
    Nie mogę po prostu się połączyć przez to z LIVE'm.
    Mieliście ostatnio jakąś aktualizację?
    Edit.
    Spróbuję ściągnąć tego update'a ze strony, tylko napiszcie mi, jak wgrać go na pena, na którym znajdują się pliki profili, save'y itd., tak aby nic nie uszkodzić.
     
  19. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    tutaj poczytaj, może pomoże :p

    szczególnie to może Cie zainteresowa
    "Jeśli po wgraniu aktualizacji wyskoczy błąd E71(błędna aktualizacja) należy:
    Przy wyłączonej konsoli naciśnij i przytrzymaj przycisk SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając włącz konsolę i nie puszczaj aż do momentu zalogowania profilu. Po tej operacji błędne aktualizacje powinny zostać usunięte"
     
  20. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, dalej nic, pendrive nie reaguje na aktualizację ;/
    Dodam jeszcze, że od tego czasu, (odkąd mam tą aktualizację) zniknęły avatary, zamast nich jest szare tło w krztałcie avatara.
    Zaraz chyba wywalę tą konsole, bo już nie mam do niej sił..
     
  21. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wstrętna konsola, Wywal do śmieci, o tak! Piracisz , a tu jeszcze takie problemy tobie robią !
     
Wczytywanie...

Poleć forum