1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Paweł Jasionkowski, Listopad 11, 2012.

  1. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam , mam pewien problem, gdy chcę podłączyć się do Xbox live (mam przerobiona konsole lt+2.0) wyskakuje mi komunikat że dostępna jest aktualizacja i jeżeli od mówię aktualizacji to nie będe mógł podłączyć sie do live do czasu zaktualizowania. I moje pytanie brzmi : Czy jak zaktualizuje, to czy stracę przeróbkę ? mam lt+2.0 i dasha 15574
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    szukaj1

    Jesteś pewien ? Aktualizowałeś ?
    Muszę być pewny bo nie chcę stracić przeróbki .. bo jak przerobie na lt 3.0 to wszystkie moje gry moge wyrzucić bo są pod lt 2.0
     
  5. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    ja aktualizowalem do najnowszego dash-u a mam lt 2.0 i wszystko jest ok,przynajmniej u mnie ;-)
    co do LT 3.0 to sadze, ze jest to tylko kwestia czasu kiedy bedziesz musial zrobic flash, ja mimo LT 2.0 i gier pod ten flash zdecydowalem sie flashowac do LT 3.0
     
  6. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak ale chodzi mi o to czy aktualizowałeś z Xbox live ? bo ja też mam najnowszego dasha 2.0.15574.0
     
  7. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Aktualizacja Xbox live

    Tak update-owalem przez live-a i wszystko jest ok
    Update zrobiło mi do wersji 2.0.16197

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  8. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
  9. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Aktualizacja Xbox live

    Lt 2.0 (robiłem rok temu po aktualizacji która usuwala przerobke)na flash do lt3 się zbieram :p

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  10. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    sprawdzałeś swoje gry czy ci działają ? nie wgrała ci sie cicha aktualizacja ?
     
  11. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Aktualizacja Xbox live

    Na razie grałem w red dead redemption plus dodatek w coś nowszego nie grałem bo jakoś nie widzę nic ciekawego plus nie chce mi się bawić w zmiany obrazów z lt3 na lt2
    Wysłane z mojego LG-E610
     
  12. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, nie bede tworzyl oddzielnego tematu to dopisze sie tutaj. Takie pytanie jesli obecnie mam lt 3.0 i najnowszego dusha (update'owalem przed przerobka w ubiegla srode) to moge sie spokojnie podlaczac pod xbox live ? Pytam bo nie chce miec znow takich niespodzianek jak z cicha aktualizacja. A moze najlepiej w ogole sie nie podlaczac ? Znane sa w najblizszym czasie jakies upatety co skasuja lt 3.0 ? Aha i przed kazdym podlaczeniem patrzec np tutaj na forum czy cos nowego nie wyszlo etc. w sensie usuniecia lt 3.0 ? Pozdrawiam
     
  13. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Aktualizacja Xbox live

    Jeśli masz lt 3 i najnowszy dash to sądzę że spokojnie możesz się łączyć z live-em a sprawdzać możesz czy coś się święci jak konsola poprosi o aktualizację systemu nie mylić z aktualizacją dla gry:p

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  14. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    podpinam się pod temat. mam lt 3.0 i dzisiaj sobie podłaczyłem kabelek z intem celem zagrania w ttt2 przez neta i oto ukazuje sie komunikat o aktualizacji systemu i że jak jej nie zrobie to nie bede mogl sie z netem łączyć dopuki tego nie zrobie. narazie odrzuciłem aktualizacje bo sie nie chce wkopać. cofa taka aktualka lt? bo jesli to cichacz to rozumiem ze z netem sie zegnam na zawsze?
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nic nie cofa! Śmiało wgrywaj..
     
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Tylko ze TTT2 potrzebuje online pass jak chcesz grać multi ;)
     
    1 osoba to lubi.
  17. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja bam inny problem z livem:
    mam lt3.0
    dzis podpiąłem kosnole do neta pierwszy raz od 2009r. zaktualizowałem dasha, załozyłem nowy profil online, zalogowało mnie do live'a, włozyłem płytke z assassins creedem 3 (singiel) by pobrac łatke, po pobraniu mnie wylogowało z usługi , wyłaczyłem gre , zalogowałem sie jeszcze raz, gdy wszedłem w opcje sieciowe by sprawdzic połączenie to pokazało mi niby wszystko ok (połączenie z internetem i z live jest ok ) jednak jest jakies halo co do konta (komunikat na zółto) przed chwilą próbowałem sie zalogować przez kompa i tak to wyglada: http://img19.imageshack.us/img19/3583/35358513.jpg o co chodzi ?
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Problemy z Xbox Live. Spróbuj później.
     
Wczytywanie...

Poleć forum