1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja xboxa- problem z uruchomieniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikeyy, Lipiec 10, 2011.

  1. mikeyy

    mikeyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Posiadam konsole xbox360 elite jasper z iextreme 1.6. Po najnowszej aktualizacji dash`a nie mogę odpalić żadnej z gier. W czym tkwi problem? Czy muszę odnowa flashować konsolę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wchodzisz na forum nie czytasz czy ktoś miał taki problem = zakładasz takie tematy, opcja szukaj nie boli.
     
  4. Nevered

    Nevered Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem to samo ostatnio i niestety mam dla Ciebie złe wieści. Musisz przerobić konsole jeszcze raz (Najlepiej juz do LT 1.9) bo aktualizacja usunela Ci przeróbke a poprzednio nagrane gry z AP 2.5 nie beda Ci juz dzialac (musisz je nagrac jeszcze raz przepuszczajac przez abgx z nowym patchem)
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Ciekaw jestem ile ty zalozyles tematow. To jest swiezak tak jak ty wiec ma prawo. Niezna sie wiec napisal.
    Jesli masz najowszego dasha to ci usunol przerobke. Konsola do ponownego przerobionie.
    O kolega Nevered byl szybszy tak jak napisal najlepiej LT+1,9v
     
  6. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ani jednego nie założyłem , konto mam od tak a na forum wchodzę by poczytać. I rozumiem ,że jeśli ktoś zrobi konto na forum to jest zwolniony z używania głowy i sprawdzenia czy ktoś miał podobny bądź identyczny problem (co w sumie zajęło by mu 5min) do czasu aż nabije 20 postów tak ?
     
  7. mikeyy

    mikeyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki panowie za pomoc ;) Odnosnie fragmentu "a poprzednio nagrane gry z AP 2.5 nie beda Ci juz dzialac (musisz je nagrac jeszcze raz przepuszczajac przez abgx z nowym patchem)" Nie ma takiego myku jak miałem na 1.6, że wrzucałem płytkę activate i będą śmigać? Jescze jedno, nie mam klucza napędu, czy będzie to stanowiło jakiś problem dla osoby która będzie miała zrobić przeróbkę?
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Było, było i jeszcze raz było wałkowany temat miliard razy użyj funkcji szukaj, naprawdę ludzie już nie mają chęci odpowiadać 100 raz na to samo pytanie.

    Ech niech ci będzie zlituję się, nie ma sposobu aby grać w gry z ap2.5 a co do przeróbki zależy od umiejętności przerabiającego i jaki masz napęd.
     
  9. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Po 1 nikt nie jest zwolniony po 2 moze by zajelo mu to 5 min,moze nie mogl znalesc nieraz tak jest.Wiec napisal wiec niewiem w czym masz problem.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie kłóccie się heh.....dash 13XXXX kasuje flash kazdy inny niz lt+1.9....i tyle...konsola znowu do przerobienia...
     
  11. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Czyli ten najnowszy dash nie kasuje Lt+ 1.9 ? Mogę spokojnie podłączyć konsole do live i zaktualizować?
     
Wczytywanie...

Poleć forum