1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z 1.6 do 1.61

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azael1224, Październik 1, 2010.

  1. azael1224

    azael1224 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie. Szukam poradnika jak zaktualizować firmware do 1.61. Proszę o konkretny poradnik. ;) Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moge spytac w jakim celu? przeciez to kompletnie nic nie daje oO
     
  4. azael1224

    azael1224 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Daje to że nie trzeba używać Activate.ISO przy nowszych grach
     
  5. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to zamiast sie meczyc z przerobką używaj 360 waves patcher, a linka dać nie moge bo warn bedzie :DD
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jaki masz naped?
    Jesli Benq to bez problemu jak masz odpowiedni chipset sflas***esz go na iX L.T.
     
Wczytywanie...

Poleć forum