1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z 13146 na 13599 przy LT+ 1.0

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mlkgmk, Wrzesień 23, 2011.

  1. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam czy przejdzie taki myk żeby zaktualizować dash z 13146 na 13599 mając LT+ 1.0 bez ryzyka wywalenia ixtreme lub jakiegoś innego problemu czy nie zalecacie? Bo chcialbym zagrać w F1 2011 ale wymaga on 13599. Z góry dzięki za info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Z tego co wiem to aktualizacja 13599 kasuje kazda przerobke... wiec raczej bedziesz musial przeflashowac naped.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie wiem z skąd masz te informacje, mam 1.91 zaktualizowałem z 13146 do 13599 i przeróbka jest nietknięta ;D ale co do 1.0 to nie jestem pewny
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no właśnie chodzi mi o pewne info.:)
     
  6. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Moglem czegos niedoczytac i wprowadzic w blad odnosnie dasha , ok przepraszam ale to nie zmienia faktu ze ty tez robisz blad... ktory bardziej razi oczy...
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra chłopaki nie o ortografii tutaj mowa:) pomylilo mu sie i tak jego orto jest całkiem całkiem w porównaniu do innych wpisów które widziałem:)
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Na pewno wywali Ci przeróbkę. Tylko 1.91 po aktualizacji dasha zostaje nie tknięty.
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ktoś tu na forum, ale nie pamiętam nicka aktualizował z 13146 na 13599 z LT 1.1 i nie usunęło mó przeróbki. Ktoś inny miał 1.9 i twierdził że mu usunęło. Tylko że on akurat aktualizował bodajże z wersji niższej od 13xxx. Więc to taka loteria, bo prawdy się nie dowiesz : )

    Zachwieję twoją pewnością, bo ja aktualizowałem na 1.9 nie 1.91. I przeróbkę mam nadal : )
     
  11. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja aktualizowałem dasha na lt 1.0 na początku sierpnia i skasowało przeróbkę,ale zrobiłem to specjalnie,i teraz kupuje oryginały.
     
Wczytywanie...

Poleć forum