1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja z Crysis 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dareckas, Marzec 26, 2011.

  1. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam, zgubiłem się w natłoku informacji o grach z ap25 i jak z nimi postępować więc mam pytanie: kilka miechów temu ktoś robił mi trzystopniową aktualizację pod nowego NFS-a, gierka smigała sobie a razem z nią FABLE 3 i COD Black ops, właśnie nagrałem sobie CRYSIS 2 i zrobiłem aktualizację z płyty i teraz nie mogę odpalić ani FABLE ani NFS (black ops narazie nie mam), mam napęd Liteona z ixtreme 1.6, co powinienem zrobić żeby uruchomić te gry? wrzucić je pod najnowszego abgx-a i jeszcze raz nagrać? wgrywać jakieś patche? proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wrzucić lt+ do napędu...a te gry na dysk i przepuścić przez abgx i jeszcze raz nagrać....aha i oflagowaleś sobie konsole.....
     
  4. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    dzięki wielkie, z tym oflagowaniem to się nie martwie bo nie używam live'a, THX :)
     
  5. grozdek

    grozdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opeael2 jestem w tej samej sytuacji co dareckas tylko nie instalowałem sobie tej aktualizacji z płyty co muszę zrobić żeby gra ruszyła?
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wgraj do napędu xboxa lt 1.1 +
     
  7. grozdek

    grozdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to się robi? Chodzi o przerobienie konsoli czy mogę to sobie samemu zrobić?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. grozdek

    grozdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem iXtreme 1.6 ale już przerobiłem na lt1.1+ więc po temacie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum