1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z gry - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemski, Lipiec 14, 2010.

  1. przemski

    przemski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, xboxa mam od wczoraj, przerobiony, ixtreme lt 1.1, sciagnalem call of duty mw 2, nagralem bez problemów, ale jak chce uruchomic gre to ciagle robi mi aktualizacje, jedna za druga juz chyba ze 30 min, czy to normalne? to pierwsza gra jaka włożyłem do xboxa..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz zaktualizować dashboard a z poziomu gry (pirackiej) tego nie zrobisz :)
     
  5. tomiq2

    tomiq2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    Pomóżcie mi mam internet taki na USB czy będzie mi chodził na Xboxie 360?
     
  6. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ps: powinienes dostac warna :D po drugie, nie jestemy wrozkami... ale watpie, bo w x-a nie zainstalujesz sterow od modemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum