1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z ixtreama do oryginalnego softa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez troskafka, Listopad 12, 2011.

  1. troskafka

    troskafka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dzisiaj zdecydowałem się na przejście z ixtrema na najnowszy soft aby móc grać w najnowsze oryginalne gry.
    Moje pytanie brzmi : Jak wgrać update do konsoli ?
    Czy mógłby mi ktoś podrzucić najnowsze pliki do updatu? (nie chce updatowac przez neta ponieważ mogę dostać bana o ile mi wiadomo)

    Prosiłbym o w miarę szybką odpowiedź.
    Z góry dziękuje
    PS: O ile się orientuję posiadam ixtreme LT 1.1 (czy jakoś tak)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wgraj oryginalny firmware do napędu i zaktualizuj *dash

    *dostępny do pobrania na xbox.com
     
  4. troskafka

    troskafka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem jeszcze zupełnie niedoświadczony w tych sprawach.
    Domyślam się jak wgrać nowy dash ale jak zakutualizować firmware?
    Czy ten proces wygląda tak jak wgrywanie przeróbki do konsoli?
    Czy można to zrobić bez jakichś dodatkowych narzędzi ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak.
     
  6. troskafka

    troskafka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie:
    Kupiłem grę która wymaga najnowszych zabezpieczeń XGD3 czy dało by się ją uruchomić z pominięciem wgrania oryginalnego firmware ?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wejdź sobie w dział artykuły firmware i tam masz wszystko
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    xgd3 to nie jest zabezpieczenie. Oryginalna gra działa nawet na przerobionej konsoli, ale i tak zostaje problem dashboardu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum