1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z pendrive'a

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Turpat, Kwiecień 9, 2010.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Koleg achce zaktualizowac kosnolę. Nagrał aktualizacj na pendrive,a podłączył do kosnol, włączył ją jednak nic się nie dzieje. Czemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pendrive sformatowany w FAT32?
     
  4. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to samo.Pendrive sformatowany w fat 32. Ocb?
     
  5. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Sformatowany
     
  6. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli chodzi o najnowszy update (9199), to na pendrive'ie musi znajdować się folder $SystemUpdate. W paczce ze strony MS mamy katalog $SystemUpdate_9199, więc wystarczy zmienić nazwę i wszystko działa jak należy :) Tak to przynajmniej wyglądało u mnie.
     
  7. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Nadal nie ziała. Włączam xboxa i nic
     
  8. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zmiana nazwy pomogła.Dziękówa no1safe.
     
  9. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak tak samo miałem, ale zmieniłem nazwe i sie pokazała aktualizacja, i na tego samego pena 8gb zainstalowałem sobie fife 10 i jest miodzio także polecam
     
  10. budez

    budez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgralem tego dashboard wszystko ladnie pieknie ale gdy chce skonfigurowac pen driva to pisze ze utrata pamieci cos tam prosze wsadzic inny nosnik czy cos takiego. dodam ze mam pen driva 4 gb sony w czym problem ?? pen driva mi widzi dalej jako urzadzenie przenosne jest on pusty format fat32
     
  11. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    mam pytanie apropo aktualki ... na początku po banie oglądałem filmy z dwóch telefonów na sys. Fat i nie było problemów , ostatnio wyszła ta akuatlizacja to przerobiłem jeden tel. na , Fat32 zainstalowałem aktualkę a tu nagle xbox nie czyta mi ani jednego ani drugiego telefonu ... o co biega ??
     
  12. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Bo formatuje nośnik do swojego formatu chyba fatx
     
  13. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    no to co ja mam teraz zrobić żeby xbox normalnie odczytywał te telefony ??
     
  14. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Sformatować pod kompem na fat lub fat32
     
  15. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    sformatowałem i dalej nie czyta ... znaczy powiem inaczej ... czyta trochę ... bo normalnie podłączam i jest wszystko a teraz jednynie widzi muzykę i klapa
     
  16. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Ja mam inny problem ;//
    gdy wgrałem nową aktualizacje na pendriv'a
    podłączyłem go do xboxa i włączyłem go
    po czym wyskoczył mi komunikat abym wgrał nową aktualizacje..
    wszystko ładnie,pięknie sie wgrało ale później konsola chciała mi sie połączyć z xbl ;/
    mam przerobioną konsole i nie chciałem ryzykwać banem... no ale dobra...
    wyskoczył mi ten komunikat to wyłączyłem go.... później musiałem zalogować się na swój profil ... no i się zalogowałem , ale tam gdzie widać w co się ostatnio grało i jest nasza postać avatara to tej postaci tam nie było był tylko cały czarny ludzik......i teraz jak chce sobie zrobić postać to pisze ze muszę być podłączony z xbl...ocb??
    ;:)(
     
  17. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to teraz lipa, nie ma na to rady - najnowsza (pełna) aktualizacja powinna pomóc o ile to nie ją zainstalowałeś ,ale uciętą (bez av'ów) ,jak nie to pomoże - tylko aktualizacja xbox live, sam to miałem na starym corze
     
  18. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam ten sam problem wkładam pendrive to xboxa i nie czyta nic...system fat 32 help me
    dobrze wszystko ? \Desktop\$SystemUpdate\$SystemUpdate\$SystemUpdate
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na penie musisz miec folder $SystemUpdate a w nim pliki.
     
  20. adimen944

    adimen944 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ma wyglądać tak $SystemUpdate\pliki ?
     
  21. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum