1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja z płyty CD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bgkce, Lipiec 24, 2012.

  1. bgkce

    bgkce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Posiadam lt 2.0 i oryginalnego Max Payne 3.
    Po włożeniu płyty do konsoli wyskakuje informacja, że należy zainstalować update. Pytanie, czy jest to bezpieczne dla LT ?

    Pamiętam, że kiedyś*instalowałem update z płyty Mass Effect i nie było problemu. Nie wiem jak może być w tym przypadku.

    Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zalezy jaki poiadasz obecnie dash
     
  4. bgkce

    bgkce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po zaktualizowaniu przestaną działać ci wszystkie nowsze gry. Będziesz musiał przerobić na LT+ 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum