1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pasiaczek161, Grudzień 19, 2012.

  1. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    Witam, szukałem na forum lecz nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Więc tak, ściąłem i nagrałem 2 gry Far Cry 3 oraz Forza Horizon niestety lecz gdy próbuje uruchomić którąś z tych gier wyskakuje komunikat: gra wymaga aktualizacji która nie została odnaleziona xbox 360. Da się coś zrobić aby gry zaczęły chodzić bez wgrywania nowego lt? Da rady wgrać aktualizacje tak aby mi przeróbki nie wywaliło? Z tego co się orientuje to moja przeróbka to lt2.0 natomiast Dash to 2.0.13599.0 Jeżeli mogę zaktualizowac dash to do jakiej wersji? Mogę prosić jakiś link.Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    z tego co mi się wydaje po nowej aktualizacji nie działają gry XDG3 na LT2, ale mogę się mylić
    Radziłbym zmienić FW napędu, zakup iHASa i nie borykać się z tego typu problemami
     
  4. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    Jeżeli wgram to przez usb dalej będe miał Polski język w menu?
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  8. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    Zaktualizowałem lecz gry dalej nie wchodzą. Tym razem gdy uruchamiam gre pojawia się czarny ekran i wywala do menu. Co jest nie tak?"
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usn pamiec podreczna w opcjach dysku
     
  10. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    Jeżeli chodzi o to ustawienia -> system-> pamięć masowa-> wciskam Y->wyczyść pamięć podręczną. zrobiłem tak i dalej nie działa

    Da się coś jeszcze zrobić? Przeróbka nie została usunięta ponieważ stare gry działają
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po usunieciu cache wyłaczyłeś xboxa??jak nie działa to żle nagrane
     
  12. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    Tak xbox został wyłączony. Jeżeli płyta była by źle nagrana nie wyskoczyłby jakiś błąd?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak masz czrny ekran to wygląda jakby topologia pod 2.0 byla nie dograna
     
  14. pasiaczek161

    pasiaczek161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a nie masz czasem lt 3.0??
     
  16. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    powiedz nam kiedy było wgrywane LT?
    Bp jeśli w tym roku to na 100% masz LT3 (bo wyszło ono 25.12.2011r)
     
Wczytywanie...

Poleć forum