1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lubiuei, Kwiecień 14, 2013.

  1. lubiuei

    lubiuei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dzisiaj podłaczyłem konsolę do Internetu i wyskoczył nastepujacy komunikat "Jest dostepna aktualizacja systemu za pomoca uslugi Xbox Live. Jesli odrzucisz aktualizacje , nie bedzie mozna połaczyć sie z usluga Xbox live". I teraz mam pytanie jak zrobie aktualizacje to usunie mi przeróbkę? Mam Lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak masz dasha 12xxx to usunie, jak wyzszy to nie.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lubiuei

    lubiuei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie w Dane systemowe pisze D:2.0.161970.0 Czyli moge aktualizowac ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nie usunie ale po co się ładujesz tam z starą przeróbką?
     
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Aktualizuj, wszystko bedzie ok.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  7. lubiuei

    lubiuei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co myślisz ze odrazu bana dostane?

    Przy aktualizacji wyszaktuje mi blad e66, czyli nie zrobie aktualizacji?

    //Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo masz gry xgd3 nagrane zwykłą nagrywarką zainstaluj na dysk i trik mp3 zastosuj może pomoże
     
  9. lubiuei

    lubiuei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co teraz mam zrobić, zgrać na pendrive mp3 i odtwarzyć i co dalej??
     
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zainstalować grę włączyć muzykę i odpalic grę jak po ok 30 sek napęd przestanie czytać płytę to będzie już szło z dysku twardego i żadnych błędów nie będzie ale nie mam pewności że to działa na lt3
     
  11. lubiuei

    lubiuei Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam dysku twardego w konsoli. Mi zalezy zeby zrobic aktualizacje zeby połaczyć sie z internetem
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    E66 albo masz naped niz fabryczny lub samsunga. Jak samsunga to trzeba wgrac ofw aktualizacja i pozniej lt 2.01
     
Wczytywanie...

Poleć forum