1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Knoper93, Październik 3, 2009.

  1. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Mam taki problem, nagrałem sobie shifta, wrzuciłem do Xboxa, zainstalowałem na dysku i jak odpaliłem to wyskoczył komunikat że trzeba zainstalować aktualizacje aby gra zadziałała, jak wybieram "tak" wyskakuje komunikat że nie może odczytać płyty i konsola się restartuje. Dodam jeszcze że obraz gry, przed nagraniem na płytkę, przerobiłem żeby działał na starszym Xtreamie. Da się to jakoś naprawić??

    z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    podłącz do neta i po kłopocie
     
  4. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    No to chłopie jesteś niesamowity skoro przerobiłeś grę patchem 3rd wave a później w nią grasz na XBL
    A aktualizacji się nie zrobi na przerobionym obrazie...
    Jesteś kandydatem na czarnej liście u wielkiego M$ :)
     
  5. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak tylko że mam przerobioną konsolę i jeszcze przerabiałem obraz gry więc raczej na pewno dostał bym bana, przynajmniej tak wyczytałem, a poza tym nie mam neta wykupionego. Nie da się z neta ściągnąć i na płytce wypalić takiej aktualizacji ?? Kolego nie gram przez Xbox Live

    (tak poza tematem nie wiecie czemu mi się tak wolno strona ładuje, tylko ta)
     
  6. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Niedawno temu była najnowsza aktualizacja dashborda,więc podłącz się do netu i pobierz.
    I nie trzeba mieć golda żeby móc pobierać aktualizacje...
    Z netu możesz ściągnąć ale aktualizacje dasha
     
  7. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    A nie możesz się podłączyć pod live[?]
     
  9. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak się podłącze i dostane bana??
     
  10. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    to dostaniesz... boże co z tego...
     
  11. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    koniec gwarancji, a może jeszcze się przyda
     
  12. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Jak już samego NFS uruchomiłeś na zalogowanym live to już jesteś na liście do baniaków,więc nie masz się już czym przejmować :) Czy dostaniesz bana lub nie
    Podłącz się i pobieraj aktualizacje...
     
  13. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale nie byłem podłączony do XBL jak odpalałem Shifta. przerobię na tego nowszego ixtreama 1.6 jutro i normalnie zainstaluje ;)

    dzięki za odpowiedzi
     
  14. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Samą aktualizacje dashborda to możesz robić obojętnie na jakim iXtreme
     
Wczytywanie...

Poleć forum