1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariusz5001, Styczeń 15, 2014.

  1. mariusz5001

    mariusz5001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pewno to nie pierwszy taki post, ale starałem się zjaleść odp. na różnych forach i nic. Może ktoś miał ten problem lub wie jak mam przeprowadzić aktualizację.
    A więc na wstępie napisze, że mam starą wersję X360 arcade z pamiecią 256 mb (przerobiona). Ale czasy się zmieniły i postanowiłem przywrócić ją do pierwotnej postaci czyli grać na orginalnych grach. Ściągnełem aktualizację z ze strony wrzuciłem na USB pena odpaliłem i rozpoczyna się instalacja i po 22 min. wyskakuje błąd. Z tym, że nie mam napisane jaki to błąd (czytałem na forach to wszyscy pisali o numerach błędów i takie tam) a u mnie nic poprostu błąd. Zsformatowałem pamięć i obecnie jest 232 mb wolnego miejsca bo z tego co się doczytałem to Aktualizacja wymaga 190 mb. I taera nie wiem czy mam dokupic dysk twardy żeby zainstalować to czy jest inna przyczyna. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za ponawianie tematu. Ale szukam szukam i nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28088
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co to za błąd, podaj kod tego błędu.
    Możliwe, że będziesz musiał wgrać OFW do napędu a potem dokończyć aktualizację.
     
  4. mariusz5001

    mariusz5001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie ma żadnego kodu i nie wiem o co chodzi czy o miejsce czy jak. Poprostu jest napisane błąd i tyle. Zaraz zrobie to ponownie i zrobie zdjęcie.
     
  5. mariusz5001

    mariusz5001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    prawdopodobnie masz zrobioną podmiankę napędu np miałeś liteon a masz samsung i tak bedzie aż zmienisz na fabryczny lub na liteon/benq/hitachi 78/79 z lt 3.0 i z wgranym poprawnym kluczem do napędu wtedy pójdzie aktualizacja

    podałbyś datę produkcji i wersję płyty głównej to dokładniej odpowiem
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Co to za dash z czasów PRL spróboj wgrać pierw 14699 a potem najnowszy...

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  8. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    615
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    świetny na rgh 1 moze nawet JTAG coraz mniej takich można rzecz , pomyśl jak masz zrobić kiedyś rgh , nie rób nowszej aktualizacji bo po ptokach będzie i zostanie rgh 2 (jeszcze zależne jaka płyta główna siedzi) wtedy twój aktualny napęd nawet można zostawić i bedzie ok
     
  9. mariusz5001

    mariusz5001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc tak z tego co udało mi się ustalić poczytałem i z tego co na forach jest to X360 Arcade z płytą Falcon data produkcji 2008-07-18 no i po wejściu do Dane sytemu wyswietla mi się ten numer : 2.0.7357.0
    Zasilacz 12- 14,2 A z HDMI i bezprzewodowe pady. Z opisów jakie znalazłem wynika, że to ta płyta ale może się mylę.
    Od kiedy kupiłem ją nic nie było z nią robione. Jeżeli potrzeba jeszcze jakieś dane to proszę o info tylko z inforamcją jak to sprawdzić od niedawna zaczełem pogłebiać wiedzę o X360 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum