1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AlfredG, Listopad 22, 2014.

  1. AlfredG

    AlfredG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sarzyna
    witam.
    Mam pożyczonego xboxa lecz nie wiem jaki LT napędu. Nagrałem AC pod LT 3.0 i konsola czyta płytę lecz gdy uruchomi chce zrobić aktualizacje systemu i nie wiem czy zrobić ta aktualizacje czy mam LT 2.0 dash mam 14699
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najlepiej spytaj kolegi :)
     
  4. AlfredG

    AlfredG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sarzyna
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to sie zapytaj czy masz zrobic aktualizacje jak pozwoli to rob, najwyzej sie przerobka skasuje :p
     
  6. AlfredG

    AlfredG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sarzyna
    ale zrobi tą aktualizacje i pomoże cos?
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co ma Ci pomoc?? Nowszy dash to nowsze gry odpalisz typu Watch Dogs, GTA V
     
  8. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem, przy odpaleniu gry prosi mnie o zainstalowanie danych gry na dysku i to waży 3,7gb, ale gdy próbuje to zrobić to wyskakuje i jakiś błąd :/ miał ktoś podobnie?
     
  9. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moze nie masz miejsca na dysku twardym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum