1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pnsr, Listopad 19, 2009.

  1. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    Witam. Właśnie co przyszła do mnie konsola. Wkładam płyte (fifa 09) i jest napis Aby mozna bylo grac w ta gre nalezy dokonac aktualizacji , Jeśli nie dokonasz aktualizacji gra nie bedzie mozliwa. Niechce nic zepsuc dlatego pytam. Wiec mam normalnie aktualizowac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. EmotiCon

    EmotiCon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PTB
    Też tak miałem jak kupiłem CoJ 2. Normalnie działa. Miałem stary dashboard wtedy.
     
  5. rekja00

    rekja00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy mogę zaktualizować konsole bez neta? bo dziś wrzuciłem tekken 6 a tam piękny napis "musisz zaktualizować swoją konsolę xbox360 aby móc grać w tą grę"
     
  6. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    W niektórych nowych grach na płycie z grą znajduje się aktualizacja. Więc można zrobić to bez neta. Zresztą najnowszego dasha możesz pobrać z forum wrzucić na pena i wgrać ;) i problem zniknie
     
  8. EmotiCon

    EmotiCon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PTB
    Tak możesz zaktualizować bez neta.
     
  9. rekja00

    rekja00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem z pendrive - tekken6 już działa :) oczywiście podziękował
     
Wczytywanie...

Poleć forum