1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trac3r, Listopad 20, 2009.

  1. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Witam! Mam problem z aktualizacją Xboxa... Otóż nagrywam na płytę poprzez nero na DVD i daje opcje nagraj płytę z danymi. Nagrywam folder $SystemUpdate. Wkładam do Xboxa i pojawia się dysk z różnymi danymi...
    Gdy wkładam pendrive z folderem $SystemUpdate. To nic się nie dzieje.
    Ostatnio aktualizowałem Xboxa jakiś miesiąc temu przez Live.

    Co źle robię?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Galan

    Galan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    wkładasz płytke,, wyłączasz xboxa i poczekaj chwile i włącz go ponownie, ale wcześniej w opcjach włącz auto-odtwarzanie płyty.
     
  4. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Zrobiłem tak i dalej wyskakuje Dysk z różnymi materiałami. Może nie mam nagrywać folderu tylko cały .zip?
    Teraz już wrzucam to na pendrive bo płytek nie chce marnować..
     
  5. EmotiCon

    EmotiCon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PTB
    Na pewno nie zip. Zipa Ci konsola nie odczyta.
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nagraj na pendrive, ale nie wolno ci zmnieniać struktury folderów. Wrzuć wszystkie pliki po wypakowaniu. Podepnij pendriva do konsoli(włączonej) wyłącz padem i włącz przyciskiem do otwierania napędu.
     
  7. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    No robię tak nagrywam na pendriva folder " $SystemUpdate " (wypakowałem winrarem). Załączam konsole podpinam pendriva następnie wyłączam padem potem załączam otwierając napęd i konsola się załącza(napęd cały czas otwarty) i nic.

    Dlaczego tutaj : Xbox.com | New Xbox Experience jest już dostępny tutaj!

    Piszą - Zapisz go w dowolnej lokalizacji na komputerze pod nazwą „$SystemUpdate_Fall09_8955.zip”.

    Przecież i tak potem ten .zip wypakowywuje i jest nazwa folderu $SystemUpdate.

    Co robię źle?
     
  8. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    pena musisz mieć w systemie plików fat 32 bo konsola innego nie czyta musisz zrobić formata pena pozdro
     
  9. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Sformatowałem... dalej to samo.
     
  10. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    skoro robiłeś aktualizacje jakiś miesiąc temu to po co Ci nowa?? jeżeli masz najnowsza to normalne że Ci się nie właczy aktualizowanie :p
     
  11. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
  12. djpenny

    djpenny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich :) jako świeżak.
    Aby nie zakładać nowego podłączę się do tematu aktualizacji i mam pytanko na początek, trochę czytałem ale nie do końca zrozumiałem problem. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć jeżeli na karcie w arcade mamy np. 200MB wolnego zapodajemy giere która aktualizuje dasha o jakies 130MB, zgadzamy się i po aktualce na karcie robi się 70MB.
    Gra nam się po czasie nudzi.
    W jaki sposób możemy wtedy zwolnić miejsce na karcie jakie zajęła aktualizacja tej gry?
     
  13. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Trzeba było się dołączyć do jakiegoś starszego tematu(z tego pamiętam ktoś już o to pytał). Ponieważ ten temat nie został rozwiązany a ja dalej nie wiem co robię źle.
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  14. djpenny

    djpenny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za nakierowanie, rzeczywiście jest pod nazwą Kasowanie save i plikow z karty pamieci :)
     
  15. nnnnmg16

    nnnnmg16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przez pena zrob ja tez prubowalam az mi sie udalo ale mam teraz inny problem zainstalowalam ta aktualizacje ale gry mi nie ida takie jak fifa 10 bolt chodzi o kopie mam xtrem 1.5 co mam zrobic prosze o pomoc
     
  16. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po 1 to pisz normalnie bo nie idzie ciebie czytać. Po 2 to może coś więcej nam zdradzisz? Co się pokazuje, jakie płyty, nagrywarka?
     
  17. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    miałem to samo nagrywałem przez nero i nic . to trzeba nagrać bez programu, wrzuć czystą płytkę do cdrom-u może być cd , otwórz ją ( będzie pusto ) przeciągnij na to miejsce ten pliczek z aktualizacją i puść . po lewej stronie u góry pokaże się opcja zapisz pliki na dysk ( czy coś w tym stylu ) tak nagrana płytka zadziała 100%
     
  18. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tego co się orientuje to fifa 10 nie pójdzie na 1.5 albo przerób obraz albo nagraj activateiso
     
  19. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co na tym forum czytałem to chyba acticite iso idzie na 1.61 i 1.6
     
  20. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    jeżeli masz iXtreme 1.5 to niestety musisz wgrać nowego w zależności od napędu 1.51, 1.6 lub 1.61
     
Wczytywanie...

Poleć forum