1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez batchew66, Grudzień 4, 2009.

  1. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, kiedy chce zagrac w Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City to wyskakuje że tzreba zaktualizować. I teraz skąd sciagnać aktuzalizacje(nie che podlanczac do neta bo bana moge złapać) i jakie żebym mógł grać i jak zaintalować je?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    EHh było!

    Ściągnij sobie najnowszy dashboard z forum => nagraj na pendriv'a => nagraj na X'e
     
  4. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Akceptujesz aktualizacje o ktora prosi gra , konsola sie aktualizuje , reboot i tym razem gra normalnie sie odpala;>

    Poza tym bylo juz mutum takich tematow , mogles poszukac , napewno bys znalaz odpowiedz;>
     
  5. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak daje aktualizacje z gry to kosola sie wylanca włancza i tak kilka razy i nic
     
  6. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Bo pewnie przerobiles gre tymi programami do patchowania z wave4 do nizszych. Zrob tak jak napisal Pablooo88 ;)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz to zrobić offline

    A teraz kosz!
     
Wczytywanie...

Poleć forum