1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja .?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Robert1996, Grudzień 26, 2009.

  1. Robert1996

    Robert1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .!

    Ostatnio gdy moja Mama kupowała mi Assasin Creed 2 (kopia zapasowa ;P) . Sprzedawca zapytał się czy mam najnowszą aktualizację bo jeśli nie to sobie nie pogram w święta w Assasina lub w FORZA 3 . U niego kosztuje to 10zł . i teraz tak kupić czy nie ...? bo faktycznie jak wkładam Assasina to chce go odtwarzać jak film ale nie leci film ... :( jak włączam x-a to się pojawia że jest dostępna aktualizacja i żebym się zalogował do xbox live ... ale ja nie mogę bo nie mam internetu w tymm pokoju ... więc co kupić czy się pożegnać z Assasinem .?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Nie wiesz jaką masz przeróbkę? Na każdej przeróbce można odpalić każdą gre tylko trzeba ją odpowiednio przygotować. A sprzedawca jak to sprzedawca po prostu naciągacz. Jeśli nie wiesz jaki masz flash napędu to nic nie zdziałasz.

    Jeśli chce ci odtwarzać ac2 jak film to masz na pewno przeróbkę starszą niż iEx 1.61 tyle ci mogę zapewnić
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak konsola po włączeniu gry może pokazywać , że dostępne są nowe aktualizacje do gry jak nie jest podpięta do internetu ??? Chodzi chyba o aktualizacje dashboardu ? Jeśli tak ( a raczej na pewno tak ) to ściągnij z internetu najnowsze aktualizacje ( z torrentów czy czego tam chcesz ) wrzuć na pendriva lub nagraj na cd i zaktualizuj konsolę i po problemie . Poza tym szukaj odpowiedzi zamiast po raz kilkunasty pytać o to co już było opisywane ! A na koniec "Assassin Creed 2" ma wave 4 więc w zależności od napędu w konsoli może działać bez problemu albo dopiero po użyciu płyty z activate.iso lub patchowaniu gry .
     
  5. ciacho87

    ciacho87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    http://xboxforum.pl/poradniki-f71/aktualizacja-dashboard-offline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum