1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Typu921, Luty 4, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Typu921

    Typu921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    od jakiegoś czasu mam pewien problem z gierkami.
    Jak wkładam grę do napędu (np cod mw2, fifa 11......) to wyskakuje mi jakiś komunikat, o zrobieniu update... Nie mam zielonego pojęcia co to wogóle jest, chciałem raz to zainstalować, ale okazało się że mam za mało miejsca (nie posiadam dysku)
    I mam pytanie czy muszę kupić dysk, żeby te gry poprawnie działały i zainstalować tą aktualizcje?
    I z drugiej strony jak niby mam zainstalować i skąd ją wziąść jak nie mam podłączonej konsoli do interentu...

    Dziękuję za odpowiedź
    pozdrawiam


    Ps.
    Przeglądając forum natknąłem się na taki link:
    http://www.xbox.com/pl-PL/support/xbox360/system-update.htm

    czy to chodzi własnie o to? żebym wgrał taką aktualizację?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. johnnynoname

    johnnynoname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NY
  4. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    fifa 11??

    Wracając do linku: tak musisz wgrać nowy update przez pendrive lub nagrać na płytke.
     
  5. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
  6. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    tak.w tym przypadku wkladajac plyte z gra-fifa 11,cod mw itp musisz zainstalowac aktualizacje ktora znajduje sie na plycie z gra w ktora chcesz zagrac.do tego potrzebne jest miejsce na dysku.inaczej gra ci nie odpali.wyjscie?-musisz kupuic sobie dysk lub nowa karte pamieci polecam 512 mb w przypadku karty.po zainstalowaniu aktualizacji wszystko bedzie smigac :)

    podziekuj jak pomoglem
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    dsdante nie mów bzdur! Nawet jak ma karte pamięci 64 MB to sie zainstaluje tylko że bez avatarów i taka aktualka nic nie zajmuje tylko edytor avatarów.
     
  8. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolega wyzej ma racje
    Poprostu poszukaj aktualizacji bez AVATAROW i pozamiatane
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    hmm, a czy aktualka nie powinna być na płycie z gra...
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ale z oryginalną
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum