1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PLkubaPL, Luty 5, 2010.

  1. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem ponieważ , podłączyłem hdd do pc i zrąbałem dysk.Ale go sformatowałem i chodzi.OK.włączam xboxa i tworze profil ale gdy chce zrobić awatar do pisze że muszę zaktualizować xboxa.Ok.zaktualizowałem go (8955 full z awatarami).Gdy włączam go znowu i chce zrobić awatar to mi wyskakuje że trzeba zaktualizować.mam pytanie czy nie mogę zaktualizować go podłączając hdd do pc i zaktualizować go ręcznie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    Czy masz wersje jasper jeśli tak to ;/

    ale jesli masz starszą wersje poprostu wyjmij karte pamięci i zaktualizuj x-a mając podłączony tylko hdd
     
  5. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam jaspera i tylko hdd
     
  6. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    hmm jasper ma wbudowaną karte pamięci i aktualizacja się na nią wgrywa

    spróbuj poszukać jakiejś opcji aby pliki z karty przekopiować do dysku ale to tylko przypuszczenia że może być taka opcja

    To tyle więcej nie mogę pomóc
     
  7. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w -opcje- pamięć-jest tylko hdd
     
  8. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jak odlaczysz dysk to co ci pokaze w opcjach pamieci?
     
  9. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    w zestawie miałeś karte pamięci ??
     
  10. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie tylko hdd60GB
     
  11. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak włoncze bez hdd to pisz "nie znaleziono urządzeń pamięci masowej"czy jakos tak
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Xbox 360 ARCADE ma wbudowaną kartę pamięci, a Premium i Elite nie ma ze względu że posiadają HDD
     
  13. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Najlepiej podaj date produkcji konsoli i jaka to jest (elite, pro czy arcade)
     
  14. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    Ma wersje premium bo posiada tylko dysk 60gb

    Data jest tu mało ważna
     
Wczytywanie...

Poleć forum