1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vilin, Listopad 28, 2010.

  1. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Hej właśnie nagrałem ACB i wszystko ładnie pięknie ,ale jak uruchamiam to pisze mi ,że muszę zaktualizować ,ale co i jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    AC:B ma nowe zabezpieczenie AP25 i wymaga aktualizacji dasha, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś i masz niespofowanego Lite On'a/BenQ i dash 9119 to zajrzyj tu

    Jest jeszcze jedno wyjście: aktualizacja FW napędu do LT+
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Poszukaj na forum bo już jest kilka tematów o tym. Trochę jest z tym zabawy :D
     
  5. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    niespofowanego tzn ?
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To znaczy od nowości taki sam, nie wymieniony.
     
  7. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ja konsole mam rok i była używana z tego co wiem .
    hmmm.
    tak myśle ,żeby lepiej dać to komuś do jakiegoś serwisu ,bo coś jeszcze zepsuje ;)
    czy na allegro świadczą tego typu usługi ?
    albo w okolicach Katowic ,Tych ?
     
  8. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź a się przekonasz (świadczą ;p)
    Poszukaj też w Giełda -> Usługi ludzi z twojej okolicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum