1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozaqeczek, Styczeń 2, 2011.

  1. kozaqeczek

    kozaqeczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Golina
    Wybaczcie. moze byl juz taki temat, lecz ja go nie znalazlem .

    MIanowicie. Mialem problemy z polaczenie sie z inetrnetem. Uwiklalem sie i gdy juz mi sie polacza do xbl wyskakuje okienko z aktualizacja no to klikam tak i mi sie aktualizowalem i przez przypadek przerwalem. i gdy ponownie probuje aktualizowac to wyskakuje ze AKTUALIZACJA SIE NIE POWIODŁA

    Mam xbox 360 slim i router. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli przerwałeś ,a nie wyłaczyłeś xboxa w czasie aktualizacji to
    jeszcze nic sie nie stało ,jezeli xbox normalnie wchodzi do menu
    to ściag aktualizacją i z pendriva ja zaktualizuj
    jeżeli nie wchodzi ci xbox do menu to zrób to samo tylko nagraj ją na płytę np.CDRW
    i zobacz czy łyknie aktualizację ?
    a jezeli nie wchodzi do menu i nie idzie z płyty to tylko gwarancja cie ratuje...
     
  5. kozaqeczek

    kozaqeczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Golina
    Juz wszystko dziala :) po 4h jak kilka razy juz wlaczalem i wylaczalem bo gralem kilka krotnie i kilka krotnie probowalem, zalapalo wreszcie i juz gram na xbl :) Mam jeszcze problem naped strasznie rysuje mi plyty co jest ? planuje sobie jak najszybciej dysk dokupic, bo jak narazie to boje sie od kogos gier pozyczac bo mu zarysuje i juz mi nie pozyczy. co jest ?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli płyta chodzi cały czas to może się troche porysować, ale jeśli problem jest poważny to może być coś nie tak z napędem. Spróbuj położyć konsole w innej pozycji i nieruszaj jej nigdy z płytą w środku
     
Wczytywanie...

Poleć forum