1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fafusnyy, Maj 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heja. Ktoś wczraj miał problem, że po aktualizacji nie chodziły mu gry na przerobionej. Mam to samo. Ktośtam napisał, że najnowsza aktualizacja kasuje przeróbkę.
    1. czy to prawda?
    2.da sie to cofnąć?
    3.czy musze w takim razie przerabiać od nowa?
    4.czy jesli teraz podlacze sie do XBL (w przypadku wykasowania przerobki) to dostane bana?
    5.przy przerobce nie dostalem zadnej plyty, ktos w tamtym temacie napisal, ze wgranie fw zalatwi problem. w takim razie jak to zrobic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    1tak
    2tak
    3tak
    4nie(ale jezeli masz juz flage to mozesz dostac)
    5musisz wyjac klucz z napedu
     
  4. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napisałeś, że da ise to cofnąć. Jak??
    i jak wyjąć klucz z napędu??
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    da sie to cofnac poprzez ponowna przerobke napedu,a zeby wyjac klucz,musisz podac mi jaki masz naped,jezeli liteon to sam tego nie zrobisz bo bedziesz potrzebowal xtractor lub xecuter(narzedzia do przerobki)kosztuja jakies 200zl
     
  6. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli mogę napisać tylko "K***A" :D

    dzieki za pomoc, jestem w *****, ale co tam

    Jeszcze jedno. W takim razie - teraz flasha nie mam, mam oryginalny FW. Dostane bana czy nie ?

    (oczywiście w przypadku gdy moja konsola nie byłaby oflagowana)
     
  7. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    jesli nie jest oflagowana to nie ;)
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Stara metoda ,nowy program .
    Nie ma problemu z wydobyciem klucza z aktualizowanych konsol .

    Nie taki M$ straszny.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum