1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wilim, Czerwiec 21, 2011.

  1. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Trochę tego wszystkiego nie ogarniam kupiłem ostatnio konsloę xbox 360 slim 4gb, przerobiłem ją "Slim LiteOn 9504 - iXtreme LT+ v1.0" , to było w opisie, wgrałem dasha 2.0.12625.0 i wszystko jest ok, gry śmigają jak ta lala. Niestety ostatnio jedna gra wymagała podłączenia do internetu i tu moje pytanie, po podłączeniu do neta wyskakuje komunikat czy zaktualizować konsolę oczywiście odrzucam, ale wtedy wychodzi do głównego menu konsoli. Niech ktoś mi powie czy można ją zaktualizować i czy po tej aktualizacji nie będzie niespodzianek typu gry nie działają, ban konsoli. Może da się przerobić jakoś grę żeby nie chciała podłączenia do neta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli zaktualizujesz, to usunie ci się przeróbka. Gry nie da rady przerobić.
     
  4. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    To co w takim przypadku można zrobić ?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Narazie nic nie rob. Nie ma jeszcze LT+1.9 do 9504. Poki co nie bedziesz mogl grac prez live. Graj w to co masz, poki co zadna gra nie wymaga nowego dasha,
     
  6. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    To jeszcze jedno pytanie, czy zagram w taką grę jeżeli w opisie jest napisane że wykorzystuje xbox live, czy może da się zalogować jakoś offline?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co to za gra? Jeśli to wersja pudełkowa to nie było gry która nie dała się włączyć bez połączenia x live
     
  8. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Stoked Big Air Edition [MULTI5] [PAL]


    Dodał: mars2000
    Data dodania:
    2011-03-12 07:42:19



    Bongfish Interactive Entertainment ( producent )
    Destineer ( wydawca )
    sportowe ( snowboard )
    17 listopada 2009 ( światowa data premiery )
    18 marca 2011 ( data wydania w Polsce )
    04 marca 2011 ( Europejska data premiery ) (PAL)
    17 listopada 2009 ( data premiery w USA ) (NTSC)
    tryb gry: single / multiplayer
    nośnik: 1 DVD
    tryb multiplayer: Internet
    wymagania wiekowe: brak ograniczeń
    wykorzystuje: Xbox Live
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Będziesz mógł zagrać na single. Wykorzystuje 1 DVD, więc luzik. ;)
     
  10. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    To czyli ten xlive jest potrzebny tylko do multi w singiel go nie potrzebuje ?
     
  11. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak. Do multi, rozmów, takie pierdółki internetowe.
     
  12. wilim

    wilim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    Fajnie dzięki za szybką odpowiedź :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum