1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maggicco, Czerwiec 24, 2011.

  1. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,

    mam problem podobny jak w temacie http://xboxforum.pl/konsoli-f23/po-aktualizacji-92921.html. Tylko ja mam iXtreme 1.6.
    Jestem w tym zielony i nie wiem co mam robić, żeby przywrócić przeróbkę. Trochę poszukałem i praktycznie wszędzie pisali, że trzeba czekać na lt 1.9.
    Nie wiem czy w tym przypadku trzeba rozbierać konsolę, by wgrać to od nowa ? Przepraszam, że tak nie składnie, ale mam lekki mętlik w głowie od tego
    wszystkiego. Moje pytanie po prostu brzmi, co mam dalej robić ?

    Proszę o darowanie sobie komentarzy w stylu "graj teraz na oryginałach". Jest to moja sprawa w jakie gry gram.

    Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    najlepiej oddaj konsole do przeróbki na ixtreme lt+.19
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Od 2009 roku na forum i pytasz sie czy tzreba konsole rozbierac, zeby przerobic? OMG Na poczatek zacznij od dzialu Firmware napedow
     
  5. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem co ta aktualizacja zrobiła, nie wiem co trzeba zrobić, żeby było jak dawniej.Wiem, że trzeba rozebrać xbox'a ,aby go przerobić.
    Przeczytaj sobie jeszcze raz to zdanie.

    PS. Od 2009 r. nie siedzę i nie napi*rdalam na xboxie 24/7 i nie katuje cały czas tego forum (przepraszam ,że tak wulgarnie).
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To zdanie? W kazdym przypadku trzeba rozebrac konsole, zeby wyciagnac naped, aby podlaczyc go pod PC.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No ja przeczytałem i wychodzi że nie wiesz. Kolego od paru miesięcy huczy o tym na forum. Tematów jak twoje powstało setki. Dlaczego jesteście tak leniwi, próżni, że ciężko wam przejrzeć forum i znaleźć odpowiedzi?
    Usunąłeś sobie przeróbkę. Jedynym wyjściem teraz jest wgranie nowego flasha 1.9. Tak, trzeba rozbierać konsolę. NIe czujesz się na siłach? Zleć to fachowcowi
     
  8. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wchodzę na to forum codziennie i to był błąd. Nie chce, żebyście mnie uważali za tępego dzieciaka, po prostu wcześniej było wszystko ok i nic więcej mnie nie
    interesowało i to mnie zgubiło.
    Dziękuję za wyjaśnienie sytuacji, temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum