1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pepe9933, Lipiec 30, 2011.

  1. pepe9933

    pepe9933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Dwa dni temu pobrałem grę NFS shift 2, wypaliłem wszystko działa. Przed odpaleniem gry trzeba było aktualizować konsolę co też zrobiłem. Pograłem trochę nfs'a i później chciałem odpalić call of duty mw2. Włożyłem płytę i gra w ogóle nie chcę się uruchomić mam czarny ekran i gdy chcę wyłączyć tę grę to mi się xbox wiesza muszę na nowo go uruchomić, to samo z black ops.inne gry chodzą normalnie. Czytałem coć o tym że nowa aktualizacja blokuje te call of duty. Będę mógł w nie jeszcze kiedyś pograć ?? i Czy nowe call of duty mw3, assasin creed 4 i battlefield 3 odpalą mi jak wyjdą czy też nie ruszą ? mam lt+ 1.9
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Mam identycznie i tez nie wiem co zrobić. Dołączam się do pytania.
     
  4. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Gry wymienione wyżej mają tzw.Zabezpieczenia AP 2.5.
    Jeżeli macie najnowszego dashborda to nie pogracie.
    Jeżeli macie dashborda starszego niż aktualizacja z 19 lipca to wystarczy przerpuścić przez Abgx i wypalać.

    Pozdrawiam,Cris2k
     
  5. pepe9933

    pepe9933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nowe gry które wyjdą czli call of duty mw 3 albo assasin creed revelations czy chociaż battlefield 3 odpal?
     
  6. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Zależy czy będą miały AP,jeżeli nie to będą działać.
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zaktualizowało wam dasha do 12625. Przepuście obray abgx'em i wypalicie jeszcze raz, będzie działać, albo przeróbcie konsole do lt 1.91, które wkrótce się pojawi. Nikt nie jest wróżką, jak ww. tytuły wyjdą, to wtedy będzie wiadomo.
     
  8. pepe9933

    pepe9933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki... ;d Poważnie myślę aby zacząć grać legalnie. Gdy podłączę xboxa do neta to usunie mi tą przeróbkę lt+ 1.9 ?? Bo powoli już Ci z microsoftu mnie wkurzają ;p Oby usunęło przeróbkę ;d
     
  9. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Jakie wy macie smieszne problemy ^^ ?
    Lepiej grać na oryginałach ;)
     
  10. pepe9933

    pepe9933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak właśnie zrobię więcej zabawy w mp niż single ;p tylko zy usunie mi tę przeróbkę żebym mógł grać bezpiecznie
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz lt 1.9, to Ci nie usunie. Musisz ręcznie wgrać oryginalny firmware.
     
  12. bobodevil

    bobodevil Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    MW 2 Ma zabezpieczenie a.p25 i po aktualizacj ite gry sie nie odpalaja ; DD
     
  13. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Wez lepiej się nie odzywaj jak nie wiesz...
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież dobrze napisał, więc co się rzucasz? Fakt, że nie wniósł nic nowego do tematu.
     
  15. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Mw 2 nie ma napewno ap 2.5 jak ono wychodzilo to nikt nawet nie wiedział to takim zabezpieczeniu a ja tylo zmienialem wave na 2 i na ix 1.41 gralem .Pozdro
     
  16. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Lecz microsoft dodał AP2.5 po aktualizacji DASHA , który wprowadza do niektórych gier AP2.5 ! :) W tym MW 2
     
  17. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Uuu... nie wiedziałem, zwracam honor. Dobrze ze zaczelem grac na orginalkach
     
  18. Bartek_J

    Bartek_J Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    U mnie jest podobnie, nie mam przerobionej konsoli co za tym idzie pykam na oryginałach, kupiłem wczoraj Crysisa 2, zrobiło aktualizacje, dziś gra zatrzymuje się w tym samym miejscu, dokładnie po tym jak naciśniesz "start" żeby rozpocząć misje, czarne tło i wisi. Musze odpalić go jeszcze raz wtedy śmiga normalnie, co ciekawe multi działa tylko włączając singla dzieje się to za każdym razem. Jakieś pomysły ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum